Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διεθνής Αμνηστία κατά Χρυσής Αυγής

Γνωστός ο ρόλος της Διεθνούς Αμνηστίας. Συνεχείς οι επιθέσεις της κατά της Ελλάδος, την οποία συχνά κατηγορεί για την “ρατσιστική πολιτική της κατά των λαθρομεταναστών”.

Είναι ένας ακόμη από τους διεθνείς μηχανισμούς της παγκοσμιοποίησης, ο οποίος προωθεί την λαθρομετανάστευση και θέλει να καταστρέψει έθνη και πατρίδες! Απόλυτα φυσικό λοιπόν, να εκδώσει μήνυμα για καταδίκη της Χρυσής Αυγής, στο οποίο τονίζει ότι αυτό θα έχει σημασία σε παγκόσμιο επίπεδο για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία τα θυμάται μόνο όποτε αυτό βολεύει τα αφεντικά της. Μαζί λοιπόν με μπολσεβίκους και φιλελεύθερους, με δεξιούς αντιφασίστες και “πατριώτες” και η Διεθνής Αμνηστία που ανακοίνωσε:

“Οι αρχές στην Ελλάδα πρέπει να αποδώσουν δικαιοσύνη στα θύματα της Χρυσής Αυγής και να στείλουν μήνυμα ενάντια στη ρατσιστική βία, σημειώνει η Διεθνής Αμνηστία, λίγες ημέρες πριν από την απόφαση του δικαστηρίου στην “εμβληματική” δίκη … Η δίκη της Χρυσής Αυγής ήταν μια σοβαρή δοκιμασία για το ελληνικό σύστημα ποινικής δικαιοσύνης, και την ικανότητά του να αντιμετωπίσει τις απειλές μιας οργάνωσης που έχει χρησιμοποιήσει και έχει υποστηρίξει τη βία και τις διακρίσεις”, δηλώνει ο Νιλς Μούιζνιεκς, διευθυντής Ευρώπης της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ο ίδιος προσθέτει ότι “οι κατηγορίες εναντίον των αρχηγών και μελών της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτουν μια ρωγμή που υπάρχει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και πέρα από αυτήν. Η ετυμηγορία αυτή, σε μια εμβληματική δίκη ενός ακραίου ακροδεξιού κόμματος, με επιθετική ρητορική ενάντια στους μετανάστες/ριες και τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα έχει επίδραση πολύ πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας”.

Επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας για την Ευρώπη ο γνωστός και μη εξαιρετέος συκοφάντης της Χρυσής Αυγής Μούιζνιεκ.

Exit mobile version