Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κόκκινη τρομοκρατία είναι εδώ: Νέα στοιχεία για την δολοφονία του Μάνου και του Γιώργου στο Νέο Ηράκλειο

 

  • Είναι γνωστό ότι η Αστυνομία εισβάλλει στις γιάφκες και κάνει συλλήψεις όποτε είναι έτοιμοι να κτυπήσουν ένα στόχο

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τα ευρήματα στην γιάφκα προκύπτει ότι οι σεσημασμένοι αριστεροί τρομοκράτες είχαν σχέση με την δολοφονία των δυο Συναγωνιστών μας.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδος “ΤΟ ΒΗΜΑ”, της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου 2020, από τα ευρήματα της γιάφκας η Αστυνομία έχει βάσιμους λόγους να πιστεύει ότι θα φτάσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής το 2013 στο Νέο Ηράκλειο. Θυμίζουμε ότι την δολοφονία είχε αναλάβει η οργάνωση… μιας χρήσεως “Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις”, που θεωρεί η Αστυνομία ότι είναι ένα από τα προσωπεία τους. Μιλούν γι’ αυτό τα ευρήματα στους υπολογιστές τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Β. Λαμπρόπουλου νεότερα στοιχεία θεωρούν αβάσιμες τις υποψίες για την δολοφονία των δυο Χρυσαυγιτών, για έναν ποινικό που είχε σχέση με κακοποιούς των Δυτικών προαστίων και είχε δολοφονηθεί το 2015 στον Κορυδαλλό.

Κάποιοι δηλαδή, χρέωσαν το έγκλημα σε έναν νεκρό για να καλύψουν τους πραγματικούς ενόχους, που ανήκουν στον χώρο της κόκκινης κομμουνιστικής τρομοκρατίας.

Exit mobile version