Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ΜΚΟ, ο Πρετεντέρης και η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Απορεί ο προπαγανδιστής της κυβέρνησης Μητσοτάκη Ι.Κ. Πρετεντέρης σε άρθρο του στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, που ο τίτλος της στην κατοχή ήταν “ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ” και απαγορεύτηκε γιατί συνεργαζόταν με τις γερμανικές αρχές κατοχής, απορεί γιατί δεν γίνεται τίποτε με τις ΜΚΟ και γράφει:

“Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η υπόθεση με τα 33 μέλη ΜΚΟ, που συνελήφθησαν στην Λέσβο, για κύκλωμα διακίνησης μεταναστών και κατασκοπεία. Λέγεται πως οι περισσότεροι έχουν διαφύγει στο εξωτερικό. Δεν θα εκπλαγώ εάν δεν ξανακούσουμε τίποτε για αυτούς… Δεν ξέρω επίσης τι θα βγάλει ο οικονομικός έλεγχος των ΜΚΟ, που μήνες τώρα ακούμε ότι διενεργείται από την ΑΑΔΕ και γενικότερα τις Ελληνικές Αρχές… Στις 11 Σεπτεμβρίου, η Επίτροπος Γιόχανσον, έχει ενημερώσει το Ευρωκοινοβούλιο ότι η Αρχή της Καταπολέμησης της Απάτης και της Διαφθοράς της Ε.Ε. έχει κινήσει ελέγχους για πιθανή κατάχρηση ενωσιακών κονδυλίων στην Ελλάδα, που υλοποιούνται εν μέρη μέσω ΜΚΟ.”

Απορεί ο Πρετεντέρης και γιατί δεν απευθύνεται στην κυβέρνηση για να λάβει απαντήσεις στις απορίες του; Δεν έχει ακούσει ποτέ για την εμπλοκή προσώπων πολύ κοντά στην κυβέρνηση της Ν.Δ. στις ΜΚΟ; Μήπως ζει σε άλλη χώρα;…

Exit mobile version