Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κανένας δεν είχε το θάρρος να δημοσιεύσει την απάντηση της Χρυσής Αυγής στην νέα εκστρατεία λάσπης

Όταν ο διορισμός μιας Χρυσαυγίτισας είναι “σκάνδαλο” και ο διορισμός κάποιου άλλου με πλαστογραφία στην ίδια θέση, δεν απασχολεί κανέναν…

Πέρασε ήδη μια ημέρα από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, αποκαλύψεις που συνόδεψε με έγγραφα – ντοκουμέντα στα οποία είχε πλαστογραφηθεί η υπογραφή του ώστε να διορισθεί στην βουλή ένα άτομο παντελώς άγνωστο στον ίδιο και στο Κίνημά μας.

Το γραφείο τύπου της Χρυσής Αυγής απέστειλε την απάντησή μας καθώς και τα έγγραφα, σε όλα τα ΜΜΕ που από προχθές είχαν στήσει νέο χορό λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ» ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ.

Τους ενόχλησε τόσο ένας διορισμός (που ακυρώθηκε με παρέμβαση πρωθυπουργού!) μιας Χρυσαυγίτισας, της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια, αλλά δεν τους ενόχλησε καθόλου το γεγονός ότι κάποιος προσελήφθη στην βουλή με πλαστογραφία στην οποία εμπλέκεται έμμισθος συνεργάτης ευρωβουλευτή!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα έγγραφα που έχουμε στην διάθεσή μας, η υπογραφή του Νικόλαου Μιχαλολιάκου έχει πλαστογραφηθεί με 10 διαφορετικούς τρόπους! Aυτά όμως είναι… λεπτομέρειες για τους βαρόνους της “ενημέρωσης” στην Ελλάδα…

Η συνέχεια ασφαλώς και θα δοθεί στα δικαστήρια, όμως έχει σημασία το γεγονός ότι από τις δεκάδες ιστοσελίδες που ασχολήθηκαν με την Ελένη Ζαρούλια για να ρίξουν λάσπη στην Χρυσή Αυγή, κανένας δεν είχε το θάρρος να δημοσιεύσει την απάντησή μας.

Γιατί; Γιατί το πρόβλημά τους παραμένει η Χρυσή Αυγή και κανένας άλλος!

Δείτε εδώ τα ντοκουμέντα: Όλη η Αλήθεια για τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια – Απάντηση στην λάσπη

Exit mobile version