Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελεύθερο το Facebook για τους πρώην χρυσαυγίτες που βρίζουν την Χρυσή Αυγή

Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο, τον οποίο παίζει το γνωστό Facebook εναντίον κάθε εθνικής και πατριωτικής Ιδέας. Είναι κυριολεκτικά ένα από τα πλέον πιστά μαντρόσκυλα της παγκοσμιοποίησης.

Πολεμάει με λύσσα ό,τι είναι ενάντια στα σχέδια του παγκόσμιου αφέντη και φυσικά είναι ευνόητο ότι έχει αποκλείσει την Χρυσή Αυγή.

Είναι όμως απόλυτα ελεύθερο για όλους τους πρώην χρυσαυγίτες, οι οποίοι είδαν το φως το αληθινό και υβρίζουν την Χρυσή Αυγή και την ηγεσία της γράφοντας με θράσος ψέματα. Ψέματα στα οποία βεβαίως δεν μπορεί να απαντήσει η Χρυσή Αυγή, γιατί το Facebook την έχει απαγορεύσει.

Ανάμεσα σε αυτά που διαβάσαμε τελευταία και κάποιος πρώην πολιτευτής, που μπήκε στις λίστες μας γλύφοντας κυριολεκτικά το 2015 και λέει ότι αυτός ήταν η ψυχή της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του. Μόνο που χωρίς αυτόν, το 2012 η Χρυσή Αυγή πήρε περισσότερους ψήφους… Ο εν λόγω γλείφτης, όταν οι Χρυσαυγίτες ήταν φυλακή έτρωγε και έπινε σα να μη συνέβαινε τίποτε με υπουργό της Νέας Δημοκρατίας, διώκτη της Χρυσής Αυγής.

Ένας άλλος από τους υβριστές μας, απομακρύνθηκε από την Τοπική στην οποία ανήκε γιατί έκλεβε λεφτά και τώρα μιλάει για “καμαρίλα”! Τα ίδια λέει και ένας άλλος λακές της ΝΔ, που πούλησε το κόμμα προεκλογικά.

Δεν περιμέναμε τίποτε άλλο στην “δημοκρατία” του Facebook. Δεν θα ξυπνήσουν επί τέλους κάποια πράγματι καλά παιδιά που πιστεύουν αυτά τα υποκείμενα;

Exit mobile version