Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν είναι φαινόμενο σημερινό η λάσπη κατά της Χρυσής Αυγής – Ένα επίκαιρο άρθρο του… 2005!

Τριάντα ολόκληρα χρόνια κρατάει η συκοφαντική επίθεση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ήταν ακόμη 1984 όταν η εφημερίδα “ΑΥΡΙΑΝΗ” δημοσίευσε έγγραφο ολοφάνερα πλαστό σύμφωνα με το οποίο ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος ήταν πράκτορας της ΚΥΠ! Μόνο που η ΚΥΠ είχε καταργηθεί από το 1974 και είχε γίνει ΕΥΠ!

Και το 1974 ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος δεν είχε συμπληρώσει ακόμη τα 17 του χρόνια… Η εφημερίδα “ΑΥΡΙΑΝΗ” τότε πουλούσε κάθε ημέρα 300 χιλιάδες φύλλα! Έγινε για το έγγραφο αυτό και δίκη και αποδείχθηκε ότι ήταν πλαστό.

Όμως, η λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ιδιαίτερα εναντίον του Γ.Γ. του Κινήματος, συνεχίζεται. Τίποτε το νέο λοιπόν. Το μόνο καινούργιο είναι ότι έγιναν πλέον και φορείς της λάσπης και κάποιοι πρώην χρυσαυγίτες, που πέρασαν από το Κίνημά μας. Αυτό το “πρώην” αλήθεια γιατί το κρατάνε; Δεν έχουν τίποτε άλλο;…

Σας παραθέτουμε σχετικά ένα κείμενο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα μας για τις συκοφαντίες τότε της Ν.Δ. εναντίον μας:

“Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ:

Δεν αποτελεί πρωτοτυπία για το Κίνημα μας η νέα εκστρατεία λάσπης από τα ΜΜΕ. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια … Άλλωστε για να μας πολεμούν σημαίνει ότι κάτι επικίνδυνο κρύβουμε για το αμαρτωλό και ένοχο καθεστώς τους. Τα δένδρα που έχουν καρπούς πετροβολούν και όχι αυτά που στέκουν γυμνά στην έρημο του πολιτικού τίποτε ή το χειρότερο υπάρχουν σαν άλλοθι και στήριγμα αυτού του ίδιου του συστήματος.

-Είναι γνωστό ότι η Χρυσή Αυγή είναι μόνιμος στόχος όχι μόνον των εντύπων της αριστεράς, αλλά και πολλών προσώπων και γραφίδων της αστικής δεξιάς ή και της λεγόμενης ακόμη «ακροδεξιάς». Και αυτό φυσικό το θεωρούμε, αφού οι ως άνω δεν αποτελούν τίποτα άλλο παρά μέρος και αυτοί του όλου συστήματος.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι φίλοι και συναγωνιστές οι οποίοι μας συμβουλεύουν για λόγους πολιτικής τακτικής να μη καταφερόμαστε κατά της δεξιάς. Επειδή η αρχή της Σοφίας, όπως πρώτοι και μοναδικοί είπαν οι Αρχαίοι Έλληνες Σοφοί είναι «η των ονομάτων επίσκεψις», δηλαδή το ξεκαθάρισμα των όρων και η ακριβής έννοια των λέξεων, πρέπει επιτέλους όλοι αυτοί, που μας λένε να μην κατηγορούμε τους «εθνικόφρονες» της αστικής δεξιάς, να μας πουν τι εννοούν δεξιά.

Αυτό γιατί η πολιτική παράταξη που έχουν στο μυαλό τους δεν υπήρξε στην πραγματικότητα ποτέ. Κάποιοι ενθυμούνται την περίοδο της αλληλοσφαγής των Ελλήνων και λένε ότι η δεξιά πολέμησε τον Κομμουνισμό. Είναι λάθος! Τον πολέμησαν οι Εθνικιστές. Ο αρχηγός του Λαϊκού Κόμματος και πρωθυπουργός Τσαλδάρης, κατεξοχήν εκπρόσωπος της δεξιάς, όταν σφαγιαζόντουσαν οι Έλληνες είχε στείλει τον γιο του (που αργότερα έγινε πρόεδρος της Βουλής) να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης!
Δεν πολέμησαν, λοιπόν, οι πολιτικοί «αστέρες» της δεξιάς την Κόκκινη Ανταρσία.

-Ας επανέλθουμε όμως στο σήμερα. Οι «εθνικόφρονες» της αστικής δεξιάς κατηγορούν εμάς τους Χρυσαυγίτες ως «φασίστες». Και ενώ δεν έχουν αντίρρηση να συμπορεύονται με τους Τούρκους που θέλουν την γη μας, που θέλουν κομμάτια της Ελληνικής Πατρίδος θεωρούν «μιάσματα» τους Εθνικιστές της Ευρώπης, που στέκονται στο πλευρό του Ελληνισμού και βροντοφωνάζουν και αυτοί μαζί με τους Έλληνες Εθνικιστές το «Έξω οι Τούρκοι από την Ευρώπη». Απόλυτα λογική και αναμενόμενη η στάση τους, αφού γι’ αυτούς δεν στέκει πάνω απ’ όλα το Έθνος, αλλά η Οικονομία και η επιθυμίες του μεγάλου Ξένου Αφέντη.

Αξίζει τον κόπο να παραβρεθείτε σε κάποια συγκέντρωση οπαδών της Νέας Δημοκρατίας ή και του ΠΑΣΟΚ. Να μη μιλήσετε καθόλου και να ακούσετε απλά τι λένε μεταξύ τους. Θα διαπιστώσετε ότι αυτά που τους απασχολούν δεν είναι προβλήματα ούτε εθνικά, ούτε πολιτικά, δεν αφορούν το μέλλον του Έθνους, δεν έχουν καμμία σχέση με την Κοινωνία και τον Πολιτισμό, τα μόνα που τους απασχολούν είναι ζητήματα, σχετικά με το προσωπικό τους μικροσυμφέρον και τίποτε άλλο.

Αυτό γιατί τελικά και η πολιτική στην οποία σήμερα πιστεύουν οι μάζες δεν είναι διαφορετική από την πολιτική που ακολουθούν και οι πολιτικές ηγεσίες τους: Δηλαδή πολιτική μικροδιαχειριστών χωρίς κανένα εθνικό όραμα.”

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version