Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χωρίς παρέλαση η 28η Οκτωβρίου!

Όπως ανακοινώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο δεν θα γίνει παρέλαση την 28η Οκτωβρίου του 2020! Κλειστές οι Εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα και καμία παρέλαση στις Εθνικές Εορτές…

Πολύ “βολικός” ο κορωνοϊός για αυτούς που θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Ιστορία, χωρίς Πίστη. Χωρίς Πατρίδα και Θεό στην νέα εποχή της παγκοσμιοποίησης οδηγούν τα παιδιά της Λέσχης Μπιλντενμπεργκ στην χώρα μας.

Την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ακυρώσει τις στρατιωτικές και τις μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ.Πέτσας.

Έτσι μετά τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου ακυρώνονται και της έτερης εθνικής εορτής. Όπως είπε την απόφαση έλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Την 1η Οκτωβρίου, η στρατιωτική παρέλαση στην Κύπρο έγινε κανονικά, εκεί που η Αθήνα ”ξέχασε” να στείλει μαχητικά F-16 όπως πριν ένα χρόνο. Εκεί δεν υπάρχει κορωνοϊός; Και μη ξεχνάμε ότι η Τουρκία, έχοντας τα τετραπλάσια από την Ελλάδα κρούσματα, έκανε κανονικά παρελάσεις.

Exit mobile version