Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ές αὔριον τά σπουδαῖα

Η ιστορική φράση “Ές αὔριον τά σπουδαῖα” αποδίδεται σύμφωνα με τον Πλούταρχο στον Θηβαίο στρατηγό Αρχία, ο οποίος μέσα στην τρυφηλότητα ενός συμποσίου αμέλησε να διαβάσει ένα γράμμα που τον προειδοποιούσε για τους πολιτικούς του εχθρούς, αφού το άφησε για την επομένη. Κατέληξε νεκρός από την επιπολαιότητά του, καθώς οι πολιτικοί του αντίπαλοι τον δολοφόνησαν και το αύριο για αυτόν δεν ξημέρωσε ποτέ.

Για τους Έλληνες Εθνικιστές η αυριανή μέρα που θα ξημερώσει θα είναι όντως σπουδαία και δεν θα έχει την ίδια κατάληξη όπως του Αρχία, γιατί βρισκόμαστε συνεχώς σε επαγρύπνηση.

Αύριο ξημερώνει 7 Οκτωβρίου 2020 και ένας μακρύς και επίπονος Αγώνας για την δικαίωση φτάνει στο τέλος. Από τον Οκτώβριο του 2013 όπου κορυφώθηκαν οι παράνομες και άδικες διώξεις κατά του Αρχηγού και των Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής μέχρι σήμερα ο πόλεμος κατά των Ελλήνων Εθνικιστών μαίνεται μανιασμένος.

Αθώοι φυλακίστηκαν, υπολήψεις σπιλώθηκαν, Συναγωνιστές συκοφαντήθηκαν και έχασαν τις δουλειές τους και κυρίως τα Αθάνατα αδέρφια Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης δολοφονήθηκαν άνανδρα έξω από τα γραφεία του Νέου Ηρακλείου.

Αυτή η ασφυκτική κατάσταση οδήγησε κάποιους σε άτακτη φυγή, αρκετοί λιγοψύχησαν, πολλοί όμως δεν εγκατέλειψαν τις θέσεις πολιτικής μάχης και κρατούν μέχρι τώρα την Σημαία της Χρυσής Αυγής ψηλά. Με μπροστάρη τον Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο οι Εθνικιστές αντιμετώπισαν με θάρρος και στωικότητα την παράνομη προφυλάκιση και τις διώξεις, αποδεικνύοντας πως οι Ιδέες δεν φυλακίζονται.

Όλη αυτή η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής – που έχει αποδειχθεί με ντοκουμέντα – ήταν αποτέλεσμα μιας πρωτοφανούς σκευωρίας από την κυβέρνηση Σαμαρά και ακόμα δεν έχει κινηθεί καμία διαδικασία για να οδηγηθούν οι σκευωροί στην Δικαιοσύνη.

Ακόμη και τώρα ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα, το κόμμα των πολιτικών κομμάτων σύσσωμο από δεξιούς, αριστερούς, κομμουνιστές και δήθεν πατριώτες επιχειρεί να παρέμβει στην Δικαιοσύνη και ζητά με θράσος την καταδίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Δυστυχώς για αυτούς το Δικαστήριο που θα ανακοινώσει αύριο την απόφαση είναι Ποινικό και όχι πολιτικό, κύριοι! Αν ήταν στο χέρι τους η Χρυσή Αυγή θα είχε ήδη στηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα, αλλά δεν μπορούν να τα ελέγξουν όλα. Υπάρχει και η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

Υπάρχει και ο αδούλωτος και απροσκύνητος Λαός που στάθηκε και στέκεται ακόμη και σήμερα στο πλευρό της Χρυσής Αυγής. Όλοι αυτοί οι ανώνυμοι και επώνυμοι Συναγωνιστές που αναμένουν αύριο την αθώωση, μια απόφαση που θα γίνει έναυσμα ακόμα πιο μαχητικών Εθνικών Αγώνων για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Αύριο θα αποδειχθεί περίτρανα πως η Πίστη μας είναι πιο δυνατή από την φωτιά και πως ούτε οι σφαίρες ούτε οι φυλακές μπορούν να λυγίσουν τους Εθνικιστές. Ές αὔριον τά σπουδαῖα!

Exit mobile version