Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

46 χρόνια Νέας Δημοκρατίας, μία θλιβερή επέτειος

Ήταν 4 Οκτωβρίου του 1974 όταν ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία. Για την επέτειο της ιδρύσεως του κόμματος, ο σημερινός πρόεδρός της δήλωσε: “46 χρόνια. Πολύ λίγα μπροστά στα πολλά που πετύχαμε. Και λιγότερα και μπροστά στα περισσότερα που μπορούμε. Θα τα πετύχουμε δίπλα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα. Χρόνια πολλά, Νέα Δημοκρατία!”.

Λησμονεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος τότε βέβαια πολιτικά δεν υπήρχε, ότι ο πατέρας του και μέντοράς του, δεν ήταν τότε στην Νέα Δημοκρατία και όχι μόνον… Στις εκλογές του 1977 είχε πολιτευτεί με άλλο κόμμα και καθύβριζε την Νέα Δημοκρατία! Αλλά ποιος τα θυμάται αυτά και ποιός τα ξέρει; Οι αμόρφωτοι και άσχετοι, που παριστάνουν τους “εθνοσωτήρες”;

46 ολόκληρα χρόνια ΝΔ και χρέος 300 εκατομμύρια ευρώ προς τις Τράπεζες που έχει πληρώσει ο Ελληνικός Λαός και σκάνδαλα ατέλειωτα και βεβαίως ο διωγμός των εθνικιστών από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

46 ολόκληρα χρόνια για το κόμμα που είπε το η “Κύπρος κείται μακράν”, το 1974 και το επανέλαβε το 2020 λέγοντας ότι άλλο η Ελλάδα, άλλο η Κύπρος! Και βεβαίως και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που έθαψε την εθνική μας οικονομία…

Από το 1974 μέχρι σήμερα κάποιοι ξεχωριστοί Έλληνες δεν δελεάστηκαν από τα αργύρια της εξουσίας και στάθηκαν απέναντι στην Νέα Δημοκρατία. Όλους αυτούς τους εξέφρασε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Και απέμειναν από αυτούς τον Ιούλιο του 2019 αρκετές δεκάδες χιλιάδες! Και είναι η μαγιά όλοι αυτοί για ένα Κίνημα πολιτικό, εθνικιστικό απέναντι στην Νέα Δημοκρατία.

Οι πολλοί δυστυχώς ζουν ακόμη με την νοοτροπία της τουρκοκρατίας. Είναι με την εξουσία πάντα, με αυτόν που θα γίνει κυβέρνηση, με το ντοβλέτι, επαληθεύοντας τον στίχο του Κωστή Παλαμά: “Τ’ άτι σου ακόμα μας πατά, Μπραΐμι”.

Exit mobile version