Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιδού η «συνεργασία» της Χρυσής Αυγής με τον Σύριζα

Μία ημέρα πριν την απόφαση στην δίκη της Χρυσής Αυγής, βουλευτές του Σύριζα σήκωσαν χαρτιά μέσα στην αίθουσα του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τα γράμματα να σχηματίζουν το σύνθημα «δεν είναι αθώοι», ένα σύνθημα που ενώνει όσους θέλουν από εμπάθεια την καταδίκη των Εθνικιστών, χωρίς να τους απασχολεί η Αλήθεια και η Δικαιοσύνη.

Βουλευτές του ιδίου κόμματος – μέχρι και η σύζυγος του τέως πρωθυπουργού Τσίπρα – βρέθηκαν επίσης κατά καιρούς στην δικαστική αίθουσα, ενώ δεν έκαναν απολύτως τίποτα ως κυβέρνηση ώστε να προχωρήσει το αίτημα για ποινική δίωξη κατά Σαμαρά για την γνωστή ομολογία Μπαλτάκου. Συγκάλυψαν πλήρως τις παράνομες παρεμβάσεις, γιατί αυτό τους εξυπηρετούσε.

Αύριο θα βρεθούν ξανά – όλοι μαζί – απέναντι στον κοινό τους αντίπαλο, την Χρυσή Αυγή. Και ύστερα η ΝΔ έχει το θράσος να μιλάει για «συνεργασία Χρυσής Αυγής με τον Σύριζα» και με τον γελοίο αυτό ισχυρισμό, η αλήθεια είναι ότι έπεισε πολλούς αφελείς που την πίστεψαν και την ψήφισαν «για να φύγει η αριστερά».

Η Χρυσή Αυγή όμως ήταν πάντα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ όσων βλάπτουν αυτή την Πατρίδα και αυτό δεν αλλάζει βάσει ποσοστών, πολιτικών εκτιμήσεων ή συναλλαγών. Αυτή την στάση μας πληρώνουμε εμείς οι «συμβιβασμένοι» με τις διώξεις, την τρομοκρατία και τον αποκλεισμό.

Δεν υπήρξε ποτέ συνεργασία της Χρυσής Αυγής ούτε με τον Σύριζα, ούτε με την Νέα Δημοκρατία. Αντιθέτως αυτοί ΜΑΖΙ πορεύτηκαν στα μνημόνια, στην λαθρομετανάστευση και στον εθνομηδενισμό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ…

Exit mobile version