Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολάκης κατά Ρουβά, Σφακιανάκη, Γαϊτάνου, Βέρτη, και Σαμπρίνας για Χρυσή Αυγή

Δριμύ “κατηγορώ” κατά διάσημων καλλιτεχνών εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης αναφέροντας δηλώσεις τους “φιλικές” για την Χρυσή Αυγή.

Ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε ονομαστικά στον Σάκη Ρουβά, το Νότη Σφακιανάκη, τον Πέτρο Γαϊτάνο, Νίκο Βέρτη, Γιάννη Πλούταρχο, αλλά και την Σαμπρίνα, λέγοντας “να θυμόμαστε ποιοι από το μουσικό και καλλιτεχνικό στερέωμα ξέπλεναν τους ναζί”.

Οι δηλώσεις Πολάκη έγιναν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Τάξης και Δικαιοσύνης στην οποία συζητείται το νομοσχέδιο υπουργείου Εσωτερικών για την θέσπιση γραπτών εξετάσεων πολιτών στην γλώσσα, ιστορία, γεωγραφία και θεσμούς προκειμένου να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια.

Την ίδια στιγμή εν χορώ σε κάθε συνεδρίαση οι βουλευτές και πρώην υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ αφιερώνουν έναν ‘πύρινο’ λόγο κατά της Χρυσής Αυγής με αποκορύφωμα τον ακτιβισμό του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Ολομέλεια. Ο ίδιος μαζί με βουλευτές ύψωσαν από ένα χαρτόνι που είχε πάνω ένα γράμμα σχηματίζοντας την φράση ‘δεν είναι αθώοι’.

Πηγή: capital.gr

Exit mobile version