Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάποιοι θέλουν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής για… προληπτικούς λόγους!

Μέσα σε ένα πρωτοφανές κλίμα που έχει καλλιεργηθεί τις τελευταίες ημέρες από τα ΜΜΕ – τα οποία έχουν ήδη… δικάσει και καταδικάσει την Χρυσή Αυγή – αναμένεται τις επόμενες ώρες η απόφαση του δικαστηρίου για την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Όσοι είδαν σήμερα τα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων ή παρακολούθησαν κάποια πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση, μπορούν εύκολα να διακρίνουν την ΛΥΣΣΑ ενός ολόκληρου συστήματος που ΕΝΩΜΕΝΟ απαιτεί (!) την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Αν ήταν στο χέρι τους, δεν θα ζητούσαν τίποτε λιγότερο από… κρεμάλες.

Αυτή την ώρα στο Εφετείο της Λ. Αλεξάνδρας βρίσκονται ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ: ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ, «αντιφασίστες», αναρχικοί, επαγγελματίες συνδικαλιστές… Όλοι τους ενωμένοι από την ίδια εμπάθεια κατά ΕΝΟΣ Εθνικιστικού Κινήματος.

Πόσο ενδιαφέρει πραγματικά όλους αυτούς η απονομή της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;

Θα σας δώσουμε την απάντηση μέσα από ένα σχόλιο του δικηγόρου Γ. Μαντζουράνη στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος σήμερα το πρωί.

Ο κ. Ματζουράνης, πιστεύει ότι είναι απαραίτητη και έχει νόημα η καταδίκη της Χρυσής Αυγής, κυρίως για λόγους… πρόληψης. Διότι με μια τέτοια παραδειγματική απόφαση, θα αποτρέψει άλλα «παλικάρια της φακής», όπως είπε χαρακτηριστικά, να ακολουθήσουν τα βήματα της Χρυσής Αυγής ενεργοποιώντας τον φόβο.

Δηλαδή να καταδικαστούν άνθρωποι για ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ώστε να μην τολμήσει κανένας στο μέλλον να αμφισβητήσει το σύστημα εξουσίας, όπως έκανε η Χρυσή Αυγή!

Exit mobile version