Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Homo homini lupus est

Οι ψευτοπατριώτες της δεξιάς ΝΔ, πιστοί συνεχιστές της ίδιας καταστροφικής διαχείρισης και όχι διακυβέρνησης, τόσο των αριστερών όσο και των σοσιαλδημοκρατών, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.

Με μια νέα σχολική χρονιά να έχει ξεκινήσει, οι εν λόγω πολιτικάντηδες αποδεικνύουν πως σε τίποτα δε διαφέρουν από τους προκατόχους τους.

Με βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια κοντά στο μηδέν, με μαθητές στα κάγκελα για τα ίδια χιλιοειπωμένα προβλήματα, υποκινούμενους πολλές φορές από αμειβόμενους ψυχασθενείς που ονειρεύονται στο ταραγμένο τους μυαλό μόνο βίαιες συγκρούσεις και διχασμό, δεν έχουν καταφέρει τίποτα παρά να έχουν στήσει ένα εκπαιδευτικό σύστημα που υποδαυλίζει συστηματικά το επαγγελματικό μέλλον των μαθητών.

Οδηγούν τους νέους, ουσιαστικά αμόρφωτους και χωρίς καμιά εθνική παιδεία σε ΑΕΙ ορμητήρια μιας βρομερής αριστερής κομματικής σαβούρας και μιας άθλιας δεξιάς παράγκας καθωσπρεπισμού.

Μέσα σε αυτό το χάλι μια χαζοχαρούμενη αντιπολίτευση αλλάζει σήματα και έχει το θράσος να μιλάει τη στιγμή που ως πρώην κυβέρνηση οδήγησε στο ολοκαύτωμα στο Μάτι, στην αφαίμαξη των εισοδημάτων, στα μακροχρόνια μνημόνια και στην συνθηκολόγηση στα εθνικά μας θέματα, φωτίζοντας το δρόμο για τους σημερινούς εθνικόφρονες της φακής.

Ένα σάπιο πολιτικό σύστημα των ίδιων και των ίδιων αφού υποσχέθηκαν τα πάντα στους πάντες, σήμερα, μετά από 45 χρόνια «δημοκρατίας», δεν μπόρεσαν να τηρήσουν καμία υπόσχεση. Δεν μπορούν να μνημονεύσουν ούτε μια επαγγελματική ομάδα που να είναι μάρτυρας της υλοποίησης των υποσχέσεών τους.

Κατέστρεψαν την αγροτική τάξη, αφαίμαξαν τη μεσαία τάξη, διέλυσαν τη βιομηχανία, εκτίναξαν την ανεργία και οι κοινωνικές ελπίδες εκατομμυρίων Ελλήνων καταστραφήκαν.

Στα εθνικά θέματα η υποχωρητικότητα διαδέχεται η μια την άλλη. Το χειρότερο όμως όλων είναι πως οδήγησαν στην εξάλειψη όλων των ελπίδων και κάθε εμπιστοσύνης.

Δεν καταφέρνουν να κινητοποιήσουν τις δυνάμεις που είναι αδρανείς μέσα στο Λαό μας, αντίθετα από τον φόβο τους για την αφύπνιση του ελληνικού Έθνους έστρεψαν τον έναν εναντίον του άλλου, το κράτος εναντίον του Έθνους, τον αγρότη εναντίον του δημοσίου υπαλλήλου, τον χειρονάκτη εργάτη εναντίον του εργάτη του πνεύματος, τον εργοδότη εναντίον του εργαζόμενου, το μαθητή εναντίον του καθηγητή, τον υποστηριχτή της «μάσκας» εναντία στον αρνητή αυτής.

Ένα σάπιο συνδικαλιστικό κίνημα, με καθαρά ιδιοτελή κομματικά συμφέροντα, παραπλανά τους αργαζόμενους διχάζοντας τους και ο Λαός ανήμπορος δεν μπορεί να ξεχωρίσει την ήρα από το στάρι, στηρίζοντας παθητικά τους ίδιους τους δήμιους του. Δεν είναι το προλεταριάτο που θα επιβληθεί στην αστική τάξη ούτε το αντίστροφο, αλλά το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα που στηρίζεται στην πλεονεξία και στον ατομικισμό, χαρακτηριστικά που διακατέχουν τόσο τους δεξιούς όσο και τους αριστερούς οι οποίοι αντιμετωπίζουν το μέλλον με καθαρά υλιστικούς όρους.

Οι δεξιοί Βουτηγμένοι σε φανταστικές ελπίδες για διεθνές δίκαιο, παγκόσμια συνείδηση, νεοφιλελεύθερη χρηματοπιστωτική οικονομία και οι αριστεροί αναπολώντας 3η διεθνή, προλεταριακή αλληλεγγύη, ταξική πάλη και επανάσταση. Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να ελπίζει πως οι πολιτικές δυνάμεις της καταστροφής θα μπορούσαν να φέρουν τη νεκρανάσταση του Ελληνικού Έθνους.

Αν τα σημερινά κόμματα ήθελαν πραγματικά να σώσουν την Ελλάδα είχαν όλο το χρόνο να το πράξουν. Αν είχαν την πρόθεση και δεν μπόρεσαν τότε τα πολιτικά τους προγράμματα είναι λάθος και οι ίδιοι ανίκανοι. Η νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος πάνω στα κόμματα της παρακμής είναι απαραίτητη διότι η ύπαρξη τους στηρίζεται στο συνεχή διαχωρισμό του Έθνους.

Διαπιστώνοντας αυτή την αποσύνθεση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, από τις πρώτες μέρες της ίδρυσής της από τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο και ο Λαϊκός Σύνδεσμος ως η πολιτική έκφραση του Λαϊκού Εθνικισμού, είχε την πεποίθηση και την πίστη πως το πεπρωμένο κάθε Έλληνα είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένο με τη μοίρα ολόκληρου του Έθνους.

Προσβλέπουμε σε μια νέα Λαϊκή και Εθνική κοινότητα συνύπαρξης των Ελλήνων όλων των παραγωγικών τάξεων. Το μίσος της αριστεράς απέναντι μας υπάρχει για αυτό ακριβώς το λόγο. Οργανώνουν αντιφασιστικές πορείες ζητώντας την ποινική και πολιτική καταδίκη ενός κόμματος στο σύνολο του, γνωρίζοντας πως οι θέσεις μας είναι βαθιά Λαϊκές και τρέμουν στην ιδέα πως η απάτη τους θα αποκαλυφθεί αφήνοντάς τους γυμνούς και μόνους χωρίς κομματική πελατεία.

Δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο παρά χειραγωγημένα υποκείμενα μιας αρρωστημένης ελίτ. Οι δεξιοί «πατριώτες» γνωρίζουν πως οι θέσεις μας έχουν βαθιά απήχηση στη συνείδηση και το εθνικό καθήκον των Ελλήνων και φοβούνται τη κατάρρευση του ψευτοπατριωτικού τους αφηγήματος.

Homo homini lupus est (ο άνθρωπος για τον άνθρωπο είναι λύκος) λέει ένα αρχαίο λατινικό ρητό που αποδίδεται στον κωμωδιογράφο Πλαύτο, αναφερόμενο στις κτηνωδίες που μπορεί να προκαλέσουν οι άνθρωποι μεταξύ τους σε πολέμους.

Σήμερα δε χρειάζονται συνεχείς ένοπλες συγκρούσεις για να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο. Σήμερα, αριστεροί και δεξιοί, μαζί με τα διεθνή κοράκια μιας παγκοσμιοποιημένης οικονομίας τοκογλύφων που δεν έχει μέλλον, έχουν μετατρέψει τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο, τον Έλληνα για τον Έλληνα σε λύκο, έτοιμο να κατασπαράξει τις σάρκες του.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version