Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Από το “λεφτά υπάρχουν” του Τζωρτζ Παπανδρέου στην “ανάπτυξη” του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τέτοιες ημέρες, το 2009 και συγκεκριμένα στις 4 Οκτ. του 2009, ο Ελληνικός Λαός επέτυχε το κατόρθωμα να εκλέξει πρωθυπουργό έναν άνθρωπο, που δεν ήξερε καν καλά Ελληνικά και ο οποίος έβαζε την λαμπάδα του Επιταφίου στο Μανουάλι!… Ήταν ο Τζωρτζ Παπανδρέου ο θριαμβευτής με 43% των εκλογών με κεντρικό σύνθημα το “λεφτά υπάρχουν”. Και ως γνωστόν, μετά το “λεφτά υπάρχουν” αποδείχθηκε ότι λεφτά δεν υπήρχαν και οδήγησε την Ελλάδα στην σκλαβιά των Μνημονίων.

Με ένα ανάλογο σύνθημα για την “ανάπτυξη” ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τον Ιούλιο του 2019 ένα 40% και αντί για “ανάπτυξη” η χώρα σήμερα καταρρέει οικονομικά και η ανεργία καλπάζει.

Δεν πέρασαν ούτε δύο χρόνια και ο Τζωρτζ Παπανδρέου μπήκε στα αζήτητα όταν η οικονομία πήγε στον πάτο! Κάτι τέτοιο φαίνεται να γίνεται και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη… Υπάρχουν κοινά στοιχεία μεταξύ Τζωρτζ Παπανδρέου και Κυριάκου Μητσοτάκη; Είναι και οι δύο γιοι πρωθυπουργών, τέλειωσαν και οι δύο το Αμερικανικό Κολέγιο και σπούδασαν στις ΗΠΑ. Βίοι παράλληλοι; Θα δούμε…

Exit mobile version