Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στημένη δίκη ιδεών: Εισαγγελέας: “Δεν μπορούμε να τους χορηγήσουμε ελαφρυντικά γιατί στρέφονται κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος”!

Χθες, έπεσαν οι μάσκες και τα λοιπά… «μέτρα προστασίας» έξω από το Εφετείο – Έκτακτο Λαοδικείο της κατάπτυστης χούντας Μητσοτάκη και των… λαοδικών – σταλινικών, αναρχικών, αριστεριστών και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων».

Σήμερα, έπεσαν οι μάσκες και μέσα Έκτακτο Λαοδικείο, αποδεικνύοντας και στον πιο καλόπιστο, πως εδώ πρόκειται για μια πολιτική δίκη ιδεών κι όχι βεβαίως… εγκληματικών ενεργειών!

Απαντώντας, λοιπόν, η εισαγγελέας στα αιτήματα των συνηγόρων υπεράσπισης των εθνικιστών για την αναγνώριση των ελαφρυντικών που ο νόμος προβλέπει ακόμα και για περιπτώσεις κοινών δολοφόνων, ληστών, βιαστών και λοιπών κακοποιών του κοινού ποινικού δικαίου, απάντησε ως εξής: «Θα ήταν αντιφατικό από τη μια να αναγνωρίζουμε πως στρέφονται κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος και του κοινωνικού συνόλου και από την άλλη να τους χορηγούμε ελαφρυντικά».

Άρα, εδώ δικάζονται ιδέες, κι όχι πράξεις! Ωχριούν μπροστά στο Έκτακτο Λαοδικείο των Αθηνών, τα δικαστήρια του «πατερούλη» Στάλιν, με εισαγγελέα τον Βιζίνσκι!

Exit mobile version