Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιτέλους Ενώθηκαν! Όλοι τους Εναντίον της … Χρυσής Αυγής!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 7Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ: 

“Ζει ιστορικές στιγμές ο πολιτικός κόσμος της χώρας. Επιτέλους όλοι ενώθηκαν! Και όπως ακριβώς είναι ενωμένοι στο ξεπούλημα της Πατρίδας, στην “ειρηνική” διευθέτηση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, έτσι λένε τον ραγιαδισμό, όπως είναι ενωμένοι στο έργο της παρακμής ενός ολόκληρου Έθνους, έτσι πολύ φυσικό είναι να ενώθηκαν και κατά της Χρυσής Αυγής. 

Δηλώσεις όλων των πολιτικών από δεξιά μέχρι αριστερά σε μία ωμή παρέμβαση προς την Δικαιοσύνη, η οποία θα έπρεπε εάν πιστεύουν στην δημοκρατία, που δεν πιστεύουν, και στην διάκριση των εξουσιών να μην υπάρχει. Αυτά είναι όμως λεπτομέρειες όταν έχουν απέναντί τους την Χρυσή Αυγή, η οποία ήταν και είναι η μόνη δύναμη, που αντιστέκεται στο φαύλο και ένοχο πολιτικό κατεστημένο.

“Οι δυνάμεις του “δημοκρατικού” τόξου έκαναν την Ελλάδα ρημάδι” 

Ανάμεσα στα μηνύματα και αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος όφειλε να σέβεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και ο οποίος δήλωσε:

«Η εμπειρία της χώρας μας από το ολέθριο πέρασμα του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής υπήρξε τραυματική, οδυνηρή και, δυστυχώς, πολύ αιματηρή. Nιώθω ικανοποίηση που τα επιχειρήματα της Δημοκρατίας την εξόρισαν από την Βουλή και το Κράτος Δικαίου από την καθημερινότητά μας», Twitter, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Το μήνυμά του εντελώς εκτός πραγματικότητος, αφού η Χρυσή Αυγή δεν κυβέρνησε και δεν άφησε κανένα τραύμα στην χώρα αντίθετα με την παράταξή του και τις λοιπές δυνάμεις του “δημοκρατικού” τόξου, που έχουν κάνει την Ελλάδα ρημάδι. Την Χρυσή Αυγή δεν την άφησαν έξω από την Βουλή “τα επιχειρήματα της δημοκρατίας”, όπως δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά ο αντιδημοκρατικός αποκλεισμός της από τα ΜΜΕ ακόμη και από την ΕΡΤ κατά παράβαση του Συντάγματος και βεβαίως ο λαϊκισμός της ΝΔ, που δήθεν θα έδιωχνε τους λαθρομετανάστες και θα κατήγγειλε την συμφωνία των Πρεσπών.

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη όμως, απάντησαν απλοί πολίτες μέσα από την ιστοσελίδα του προσφιλούς στην κυβέρνησή του Πρώτου Θέματος. Σας παραθέτω μερικά από αυτά:

“Η Χρυσή Αυγή έφαγε τα ευρωπαϊκά κονδύλια, έφαγε μίζες από εξοπλιστικά, γέμισε την Ελλάδα λαθρομετανάστες;” 

“Συμφωνώ!!! 03/10/2020, 23:32: Η χρυσή Αυγή έφαγε τα ευρωπαϊκά κονδύλια, έφαγε μίζες από εξοπλιστικά, δημόσια έργα, φάρμακα, έχει βολέψει σε διάφορα αξιώματα όλους τους συγγενείς, συνέβαλε στην φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, ξεπούλησε και ξεπουλά την δημόσια περιουσία και υπηρεσίες κοινωνικής ωφέλειας, έφτασε τα νοσοκομεία να μην έχουν ούτε γάζες, γέμισε την Ελλάδα λαθρομετανάστες … !!!! Και το καλό, δεν έχω ψηφίσει Χρυσή Αυγή!!!”

“X, 04/10/2020, 08:01: Ρε Κούλη δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα και την κοινωνία; Έπρεπε να μιλήσεις τώρα και να εξοργίσεις τον κόσμο;Την ώρα που κουβαλάς αβέρτα λάθρο και έχεις γεμίσει την Ελλάδα τσαντόρ και μπούρκες και ο κόσμος βλέπει τις γειτονιές να αλλοιώνονται πληθυσμιακά με το έτσι θέλω και χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η βούλησή του λες τέτοιες μπούρδες; Φιρί φιρί το πάς να τους ξαναβάλεις στη Βουλή πανηγυρικά κιόλας.”

“Όταν το θράσος, 04/10/2020, 07:45: δεν έχει όρια…”

“ΑΚΑΡΝΑΝ 04/10/2020, 07:19: ΟΛΕΘΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ -ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.”

“Q, 04/10/2020, 06:48: Πολύ αιματηρή με έναν νεκρό από οπαδική βια και που χωρίς αποδείξεις θέλατε εμπλοκή όλου του κόμματος; Τα κομμούνια έχουν πολύ περισσότερους νεκρούς στο ενεργητικό τους και εκεί βλέπετε μόνο αγνώστους που ακόμα ψάχνετε! Τα λάθρα δε, κάθε μέρα και άλλο ένα “μεμονωμένο περιστατικό” είναι! Πες καλύτερα ότι η Χ.Α απειλούσε τις θέσεις εξουσίας σας και όλο αυτό το παραμάγαζο αίσχους που έχετε στήσει και που στο όνομα της δημοκρατίας τρώτε με χρυσά κουτάλια και άσε τα λογίδρια περί καταδίκης της βιας! Η καρέκλα σου σε νοιάζει και τίποτα άλλο. Αν ο Φύσσας είχε σκοτωθεί όσο η Χ.Α ήταν ακόμα στο 0.3% ούτε που θα ασχολούσασταν. Τους θέλετε καταδικασμένους για να μην τους έχετε ξανά στα πόδια σας και σας χαλάνε τα σχέδια. Αυτό είναι που σας νοιάζει περισσότερο! Εσείς οι ψευτοδημοκράτες είσασταν και συνεχίζετε να είστε το ολέθριο για την χώρα πέρασμα. Εσείς χαντακώσατε τη χώρα με τις σπατάλες και τα μνημόνια σας… εσείς την κάνατε το όνειρο κάθε εγκληματία, γκετοποιώντας κάθε γειτονιά! Αν υπάρχουν πραγματικοί μιμητές και οπαδοί του ναζισμού, αυτοί είστε εσείς!”

“ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΗΘΕΛΕ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΠΟΡΟΥΣ; 04/10/2020, 00:38 Η ΝΔ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ”

“04/10/2020, 00:27: Παραβιάζετε τους ίδιους σας τους νόμους αποδεικνύοντας ότι το καθεστώς σας δεν είναι άξιο κανενός σεβασμού”

Επιτέλους, λοιπόν, ενώθηκαν όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Δεν είναι μόνο το γνωστό “δεξιοί κι αριστεροί είναι ίδιοι στο φαΐ”, είναι και η Χρυσή Αυγή που τους ένωσε και ας είναι αυτό το γεγονός η αφορμή για να αντιληφθούν επιτέλους κάποιοι καλοί Έλληνες ποια είναι η μόνη πολιτική δύναμη που πολεμάει και την πολεμάει το Σύστημα.”

 Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version