Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιώργο και Μάνο, τα μάθατε τα νέα;

Γιώργο και Μάνο, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου υπήρξατε μέλη μιας “εγκληματικής οργάνωσης”. Άρα και η υπόθεση των φρικτών δολοφονιών σας, ήταν ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών”, όπως άλλωστε έλεγαν ξεδιάντροπα τις πρώτες ώρες στα δελτία ειδήσεων της 1ης Νοεμβρίου του 2013.

Οι δολοφόνοι σας παραμένουν ελεύθεροι Γιώργο και Μάνο. Ίσως να πανηγύρισαν την απόφαση έξω από το Εφετείο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μαζί με τον υπόλοιπο όχλο που απαιτούσε την καταδίκη μας.

Το ίδιο ισχύει και για εσένα Αλέξανδρε. Εσένα που αιμόφυρτος, μεταξύ ζωής και θανάτου, φώναξες “ζήτω η Χρυσή Αυγή” με όλη την δύναμη της ψυχής σου. Μέλος “εγκληματικής οργάνωσης” κι εσύ, όπως και αμέτρητοι ακόμα Αγωνιστές του Εθνικισμού που σήμερα τους παρουσιάζουν ως κοινούς εγκληματίες για “παραδειγματισμό”.

Εχθροί της δημοκρατίας οι Χρυσαυγίτες, “εγκληματίες” με ονοματεπώνυμο, τοπικές οργανώσεις, τηλέφωνα, έντυπα, ιστοσελίδες… Ευτυχώς όμως για όλους, η δημοκρατία… νίκησε. Και η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε ποτέ. Έχει τα πάντα εκτός από αδιέξοδα…

Exit mobile version