Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ελεύθερη Ώρα”: “Δίκαιη η καταδικαστική απόφαση για την ηγεσία της Χρυσής Αυγής”

Κάθε Κυριακή, η εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ”, δημοσίευε άρθρο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Μιχαλολιάκου. Αυτήν την Κυριακή δεν δημοσίευσε… Αντίθετα, δημοσίευσε κείμενο με τίτλο: “Δίκαιη η καταδικαστική απόφαση για την ηγεσία της Χρυσής Αυγής”, στο οποίο κείμενο τονιζότανε ότι οι Έλληνες πατριώτες επιτέλους απελευθερώθηκαν και ότι είναι πλέον καιρός να αναλάβει ο πραγματικός αληθινός εθνικός πατριωτικός πολιτικός χώρος τον πολιτικό ρόλο του! Ναι, όπως τον είχε αναλάβει πριν την Χρυσή Αυγή…

Είναι γεγονός ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που πανηγυρίζουν από την καταδίκη του Συναγωνιστή Μιχαλολιάκου και όλων των βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του 2013 και αυτό αποδεικνύει ότι η δίωξη είναι ξεκάθαρα και ωμά πολιτική και Ιδεολογική! Οι “πατριώτες”, όμως πανηγυρίζουν, γιατί φαντάζονται ότι άνοιξε ο δρόμος για αυτούς… Ο καθένας έχει δικαίωμα στο όνειρο. Το Δαφνί είναι γεμάτο Μεγάλους Ναπολέοντες.

Πέρα από αυτό όμως, μας προκαλεί θλίψη το γεγονός ότι όταν διώκονται αριστεροί, ακόμη και ακραίοι κομμουνιστές τρομοκράτες, όλη η αριστερά είναι στο πλευρό τους. Αυτό δεν συνέβη με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από πλευράς ούτε “πατριωτών”, ούτε “εθνικιστών”, ούτε “δεξιών”. Λίγες γενναίες φωνές, δεν τις αναφέρουμε για να μην τους εκθέσουμε, αλλά τους ευχαριστούμε θερμά. Μιλάμε για ανθρώπους απλούς, όχι “αστέρες” της πολιτικής, που πήραν θέση και βεβαίως είχαμε και κάποιους σεσημασμένους “εθνικιστές”, που στα δημοτικά συμβούλια απλά απείχαν και δεν τόλμησαν να καταψηφίσουν τις προτάσεις για ψηφίσματα που έφερε στους Δήμους το ΚΚΕ, προτάσεις τις οποίες ακολούθησαν πιστά, όπως πάντα οι Κερένσκι της Νέας Δημοκρατίας.

Exit mobile version