Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το “Συνταγματικό τόξο” ψάχνει τρόπους να ποδοπατήσει το Σύνταγμα για να αφαιρέσει τα πολιτικά δικαιώματα των Εθνικιστών!

Μας έλεγαν πως η Χρυσή Αυγή είναι… διαλυμένη και δεν την είχαν καν ως επιλογή στις περισσότερες δημοσκοπήσεις και μεθόδευσαν την δικαστική καταδίκη.

Αλλά, δεν τους φτάνει αυτό! Λυσσάνε να αφαιρέσουν τα πολιτικά δικαιώματα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συνεργατών του, για να μην μπορέσουν να κατέλθουν ποτέ σε εκλογές! Παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο αντιβαίνει το Σύνταγμα της χώρας, αλλά και τους δικούς τους νόμους!

Είναι προφανές, ότι η Χρυσή Αυγή και ο Ν. Μιχαλολιάκος τους προκαλούν φόβο και τρόμο και θέλουν να την τελειώσουν οριστικά και αμετάκλητα, για να… ησυχάσουν και να μπορούν να κατακλέβουν το σύμπαν και να προδίδουν ελεύθερα την Πατρίδα και τον Λαό!

Πάρτε μια γεύση των μεθοδεύσεων που ετοιμάζουν, από το protothema.gr, που λειτουργεί ως άτυπη «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως»:

«Εγκληματική Οργάνωση Χρυσή Αυγή: Οι λύσεις που εξετάζονται για στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων

Θεραπεία της ποινικής ανωμαλίας που έχει επιφέρει ο Ποινικός Κώδικας του ΣΥΡΙΖΑ στη δικαστική μεταχείριση των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής αναζητεί η κυβέρνηση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, βούληση του Μεγάρου Μαξίμου είναι να επαναφέρει τη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων για τα στελέχη του…
Διαβάστε περισσότερα στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Exit mobile version