Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ήρθε η ώρα ο κάθε Έλληνας να αναλάβει τις ευθύνες του

Η καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την απόφαση της 7ης Οκτωβρίου που διαφημίστηκε ως Νίκη της Δημοκρατίας, δεν είναι στην πραγματικότητα τίποτε άλλο παρά μια ξεκάθαρα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ πράξη, με προεκτάσεις που τεχνηέντως αποκρύπτονται από τα Μέσα Ενημέρωσης και σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Πίσω από την κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των στελεχών του Κινήματος, προεξάρχοντος του Αρχηγού του Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, υπάρχουν 160 χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ που τίμησαν με την ψήφο τους τον ΗΓEΤΗ του Κινήματος και το ΙΔΕΟΛΟΓΙKO τέκνο του, αρνούμενοι να δηλώσουν υποταγή σε έναν ανελέητο πόλεμο και μια άνευ προηγούμενου προπαγάνδα που έλαβε χώρα την τελευταία οκταετία.

Όλοι αυτοί καταδικαστηκαν σιωπηρά ως συνένοχοι της ΔHΘΕΝ εγκληματικής οργάνωσης και αποφασίστηκε η τιμωρία τους.

Η ΣΤΕΡΗΣΗ των Πολιτικών Δικαιωμάτων του Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ και των υπολοίπων στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που μεθοδευεται από ακαδημαϊκούς και κοινοβουλευτικούς κύκλους, αποτελεί ΣΤEΡΗΣΗ πολιτικών δικαιωμάτων όχι μόνο για τους 160 χιλιάδες που ψήφισαν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις τελευταίες εκλογές, αλλά και για αρκετές ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ακόμη που θα έβρισκαν διέξοδο στο ΛΑΪΚO ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚO ΚIΝΗΜΑ στις επόμενες εκλογές, απογοητευμένοι από όλα όσα πρόκειται να συμβούν στην ΕΛΛAΔΑ σε ΕΘΝΙΚΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ επίπεδο το αμέσως προσεχές διάστημα.

OΛΟΙ αυτοί έχουν ΥΠΟΧΡEΩΣΗ απέναντι στον εαυτό τους και στις γενιές των ΕΛΛHΝΩΝ που έρχονται να ΥΨΩΣΟΥΝ τη φωνή τους και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΤΩΡΑ είναι η ώρα ο καθένας να αναλάβει τις ΕΥΘΥΝΕΣ του.

Σ.Σ.

Exit mobile version