Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα μια απόδειξη του πολιτικού χαρακτήρα της καταδίκης της Χρυσής Αυγής

Γιατί άραγε περίμεναν το 2020 για να καταδικάσουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ως “εγκληματική οργάνωση” και δεν το έκαναν από τις δεκαετίες του 1980 και του 1990;

Σας λένε ότι η δίωξη, η δίκη και η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν είναι πολιτική. Σας λένε ψέματα.

Έχουμε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ τον πολιτικό χαρακτήρα αυτής της απόφασης που ξεκίνησε με μια πολιτική σκευωρία για έναν και μόνο λόγο: Η Χρυσή Αυγή παρουσίαζε εκρηκτική άνοδο το 2013 και αυτό έπρεπε να σταματήσει με κάθε τρόπο.

Μιλάνε για εγκληματική οργάνωση ναζιστών. Και γιατί περίμεναν… 30 και πλέον χρόνια για να μας καταδικάσουν;

Στην εικόνα σας παραθέτουμε εξώφυλλα του περιοδικού Χρυσή Αυγή που κυκλοφορούσε από το 1980 μέχρι τις αρχές του 2010. Ποτέ όμως κανείς δεν μίλησε όλες αυτές τις ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ για “εγκληματική οργάνωση”, αλλά έπρεπε να φτάσουμε στο… 2013 και η Χρυσή Αυγή, έχοντας εισέλθει στην Βουλή να τίθεται επί 7 έτη, όμηρος μιας σκευωρίας που οδήγησε στην πρωτόδικη καταδίκη της.

Γιατί το 2013 και όχι το 1988 ή το 2010; Μα γιατί τότε, για την Χρυσή Αυγή δεν υπήρχαν ποσοστά και εκλογικές νίκες! Όλα αυτά ξεκίνησαν τον Μάιο του 2012 και μαζί με αυτά βεβαίως ήρθαν και οι… διώξεις. Διώξεις που σας λένε (ψευδώς!) ότι δήθεν δεν είναι… πολιτικές, ενώ αποτελούν τον ΟΡΙΣΜΟ της πολιτικής διώξεως!

Exit mobile version