Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για έναν διορισμό, που δεν έγινε ποτέ…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ…

Σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελα να διαπράξω κάποια παρανομία, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, όμως με τα λίγα γράμματα που γνωρίζω, καθ’ ότι του δημοτικού, έκρινα ότι επειδή το ποινικό μου μητρώο ήταν λευκό, επειδή η Εισαγγελεύς της δίκης της Χρυσής Αυγής είχε προτείνει αθώωση, επειδή η κατηγορία που με βαρύνει ήταν μια ομιλία μου στην Βουλή κατά την διάρκεια των καθηκόντων μου και όχι κάποια ατιμωτική πράξη όπως επί παραδείγματι απιστία προς το δημόσιο και επειδή στην δίκη μας δεν αποδείχθηκε ότι αυτή η περίφημη “εγκληματική οργάνωση” είχε σκοπό τον προσπορισμό, επειδή επίσης θυμήθηκα ότι η κα. Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία είναι έγκριτη νομικός, μου είχε πει σε μία τοποθέτησή μου για την Κα. Ου. Αικατερινάρη, την οποία είχαν διορίσει διευθύνοντα σύμβουλο στο υπερταμείο και η οποία ήταν υπόδικη σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της απιστίας προς το δημόσιο, μου είχε απαντήσει ότι  αυτό δεν ήταν κώλυμα…, θεώρησα ότι εάν και εφ’ όσον υπήρχε όντως κώλυμα ότι η Βουλή, ο κ. Τασούλας δεν θα προχωρούσαν σε κάτι παράνομο, απόδειξη ότι εκδόθηκε ΦΕΚ για την πρόσληψή μου, κάτι το οποίο υποδηλώνει ότι όλα έγιναν με νόμιμο τρόπο.

Φυσικά και εάν ήταν παράνομο η πρόσληψή μου δεν θα είχε προχωρήσει, διότι κανείς δεν ήθελε να προβεί σε κάποια παράνομη πράξη!

Η απορία μου όμως είναι, γιατί τον προηγούμενο χρόνο, που είχε διορισθεί εν αγνοία μας μετακλητός υπάλληλος με πλαστογραφημένη την υπογραφή του κ. Μιχαλολιάκου δεν έγινε τόσος ντόρος από κόμματα και κανάλια; Δεν ήμασταν υπόδικοι με την κατηγορία της “εγκληματικής οργάνωσης”, όταν κάποιοι τον διόρισαν;…

Θεωρώ ότι το όλο ζήτημα δημιουργήθηκε προκειμένου να δημιουργηθούν αρνητικές εντυπώσεις ενόψει της επικείμενης απόφασης του Δικαστηρίου.

Exit mobile version