Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Εθνικιστές και ο κόσμος που έρχεται

Με όπλο την «πανδημία» προωθούν την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» 

Η ανθρωπότητα ευρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι, διανύει μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο της Ιστορίας της, η οποία και θα κρίνει το μέλλον της. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πίσω από τα μέτρα τα οποία λαμβάνονται σε ολόκληρο τον κόσμο, προωθείται ένα παγκόσμιο σχέδιο μιας νέας διαμορφώσεως της οικονομίας. Το εξωτερικό χρέος των αναπτυγμένων χωρών πλησίαζε τα 80 τρισεκατομμύρια δολάρια και όλα έδειχναν ότι αυτό θα οδηγούσε όχι απλά σε κρίση, αλλά στην κατάρρευση του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος. Με όπλο την «πανδημία», λοιπόν, προωθούν την «Μεγάλη Επανεκκίνηση». Χαρακτηριστικά για το τι σχεδιάζεται για τον κόσμο ολόκληρο από αυτούς που νομίζουν ότι είναι η παγκόσμια εξουσία, είναι τα όσα είπε ένα από τα πλέον σημαντικά πρόσωπα του διεθνούς “politically correct think tank”, Γιουβάλ Νώε Χαράρι.

Ο Ισραηλινός ιστορικός και συγγραφέας σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ είπε:

«Τα χειρότερα έρχονται. Με την πανδημία μια μεγάλη οικονομική κρίση βρίσκεται μπροστά μας. Χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Κίνα, πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουν με κάποιον τρόπο, όμως πολλές χώρες ίσως καταρρεύσουν ολοκληρωτικά. Ο κόσμος θα γίνει πιο ψηφιακός και ελεγχόμενος, όλα θα γίνονται μέσω του Διαδικτύου και όλα θα καταγράφονται … Ο έλεγχος αυτός μπορεί να αποτελέσει τη βάση για χειρότερα αυταρχικά καθεστώτα, απ’ ότι έχουμε συναντήσει ποτέ στην ιστορία». 

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι η πανδημία είναι η αφορμή για μια παγκόσμια ψηφιακή δικτατορία και βεβαίως για μία άλλη μορφή οικονομίας, η οποία θα καταστρέψει πολλά κράτη και βεβαίως και την υπερχρεωμένη ή μάλλον χρεωκοπημένη Ελλάδα μας.

Μιλώντας στην ίδια συνέντευξη ο Γιουβαλ Νώε Χαράρι είπε για την κεντρική ιδέα του νέου του βιβλίου:

“Έθνη, θρησκείες, επιχειρήσεις, χρήμα, ιδεολογίες, αποτελούν όνειρα των νεκρών, θαμμένα από καιρό”.

Πριν από κάποια χρόνια, ένας άλλος “μεγάλος” του παγκόσμιου think tank, ο Φουκουγιάμα, μας έλεγε ότι ήλθε το τέλος της Ιστορίας … Τώρα, ο Χαράρι, μας λέει ότι είναι από καιρό νεκρές οι Ιδεολογίες, τα Έθνη και οι Θρησκείες!

Η επιλογή δεν είναι δύσκολη για όποιον πιστεύει σε Θεό και Πατρίδα και έχει Ιδεολογία και όχι τσέπη. Και η επιλογή αυτή είναι Αγώνας και Αντίσταση ενάντια στην παγκόσμια τυραννία που έρχεται.

Έγραψα προηγουμένως γι’ “αυτούς που νομίζουν ότι είναι η παγκόσμια εξουσία” και χρησιμοποίησα την λέξη “νομίζουν” όχι τυχαία γιατί μέσα στους αιώνες και τις χιλιετίες πολλές δυνάμεις πίστεψαν ότι είναι κοσμοκρατορίες, ότι είναι παντοδύναμες, αλλά τελικά Παντοδύναμος είναι μόνο ο Θεός!

Και για να θυμηθούμε τον μεγάλο Καρυωτάκη “Στην άμμο τα έργα στήνονται μεγάλα των ανθρώπων, και σαν παιδάκι τα γκρεμίζει ο χρόνος με το πόδι”. Και είναι άνθρωποι, όχι Θεοί …

 Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, 7 OKTΩΒΡΙΟΥ 2020

 

Exit mobile version