Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έφυγε ο Γιώργος Δελαστίκ, ένας έντιμος της αριστεράς

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απευθύνει το ύστατο χαίρε στον Γιώργο Δελαστίκ, έναν σε όλες τις περιπτώσεις αντίπαλο πολιτικό, αλλά έντιμο και ευθύ άνθρωπο. Στα εθνικά θέματα πάντα ανυποχώρητος, χωρίς να έχει μολυνθεί από τον εθνομηδενισμό που κυριαρχεί και σε αριστερά και σε δεξιά για να είμαστε ειλικρινείς.

Δεν ξεχνάμε ότι όταν όλα τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά και είχε αρχίσει το κυνήγι μαγισσών κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ο Γιώργος Δελαστίκ, είχε το θάρρος να γράψει ένα κείμενο, στο οποίο ευθέως δήλωνε ότι δεν πιστεύει ότι έχει ευθύνη για το έγκλημα στο Κερατσίνι η ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ότι που ωφελούνται και κάνουν ωμό πολιτικό χειρισμό του τραγικού γεγονότος ήταν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.

Έγινε για τον λόγο αυτό τότε στόχος όλων των ΜΜΕ του Συστήματος, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ακόμη και ως… φίλο των “φασιστών” της Χρυσής Αυγής. Από το κείμενό του αυτό και τα παρακάτω:

Tου Γιώργου Δελαστίκ, 22 Σεπτεμβρίου 2013

“ … Ακόμη και για τα πιο στυγερά πολιτικά εγκλήματα, το θεμελιώδες αφετηριακό σημείο της ανάλυσης, ξεκινάει πάντα από τις πιθανές απαντήσεις στο ερώτημα: «Ποιος ωφελείται πολιτικά από το έγκλημα;». Αυτός που ωφελείται δεν είναι πάντα ο ένοχος, γιατί ειδικά στην πολιτική οι συνέπειες μιας δολοφονίας μπορεί να είναι διαφορετικές από αυτές που υπολόγιζαν όσοι τη σχεδίασαν. Πάντως από πολιτική σκοπιά πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να υποθέσει ότι την εντολή δολοφονίας την έδωσαν ηγετικά στελέχη πρώτης γραμμής του κόμματος στο οποίο ανήκει ο δράστης … Η Χρυσή Αυγή πάντως υφίσταται σοβαρή πολιτική ζημιά με τη δολοφονία που διέπραξε ο δράστης.” 

“ … «Θείο δώρο» για τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο η δολοφονία από πολιτική σκοπιά! Σαν όρνια όρμησαν να εκμεταλλευθούν πολιτικά τη δολοφονία …”

Exit mobile version