Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

2% η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μετά την καταδίκη!

“Mόνον ευδαίμονα έφη τον ελεύθερον, εκείνον νομίζω τον μήτε ελπίζοντά τι μήτε δεδιότα.” Δημώναξ 

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση, μέσα σε κλίμα Χρυσαυγειάδας και απόλυτης τρομοκρατίας, η οποία παρουσιάστηκε σε τηλεοπτικό σταθμό και είναι γνωστής εταιρείας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λαμβάνει 1,9%, το οποίο με αναγωγή επί των αναποφάσιστων γίνεται 2,1%!

Και αυτό σε κλίμα τρομοκρατίας και με ένα σκληρό ψυχολογικό πόλεμο, που κρατά σχεδόν δύο χρόνια και που γράφουν και λένε συνεχώς ότι εξαϋλώθηκε, εξαφανίστηκε το Εθνικιστικό Κίνημα!

Ίσως και αυτός να είναι ο πλέον σημαντικός λόγος της καταδίκης. Αυτό το 2%… που δεν προσκυνάει, δεν λυγίζει και ίσως να φαίνεται σε πολλούς λίγο, εάν μετρούν τα πάντα με αριθμούς και ποσοστά.

Επειδή όμως αυτοί που μας εξουσιάζουν μετρούν τα πράγματα διαφορετικά και γνωρίζουν αλήθειες ανείπωτες και τις ημέρες τις σκληρές που θα έρθουν, γιατί αυτοί θα τις φέρουν, γιατί αυτοί τις έχουν φέρει, για αυτό και μισούν ακόμη και αυτό το μικρό 2% και θέλουν με κάθε τρόπο να κτυπήσουν το Εθνικιστικό Κίνημα, που για πρώτη φορά σήκωσε κεφάλι και το χειρότερο, που τους προκαλεί πανικό, ότι υπάρχουν ακόμη κεφάλια που προτιμούν να πέσουν, παρά να προσκυνήσουν.

 

Exit mobile version