Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σπόρος στη θύελλα

Τόνοι από μελάνι έχουν χυθεί τις τελευταίες μέρες με αφορμή την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου σε ένα κρεσέντο εμετικών και απαξιωτικών κειμένων.

Σε μια δίκη που ξεπέρασε σε χρόνο κάθε άλλη δίκη, προσπαθώντας να ταυτίσει ένα ολόκληρο Κίνημα στη συνείδηση των Ελλήνων με εγκληματίες, μοναδικός στόχος αποδείχτηκε πως ήταν η ηθική απαξίωση και η οικονομική εξόντωση του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος ώστε να εξοβελιστεί από μια σάπια πολιτική πραγματικότητα.

Ένα ελεεινό πολιτικό σύστημα, που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ευρώπη, κάθισε στο σκαμνί την ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στη βάση μιας διεστραμμένης λογικής που στηρίζεται ως επί το πλείστο στο τυχαίο γεγονός της εκλογής στο βουλευτικό θώκο μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία που υποτίθεται πως στηρίζεται και πρέπει να στηρίζεται στον διαχωρισμό των εξουσιών αποδείχτηκε πως κουμάντο κάνει η «τέταρτη εξουσία», μια χαβούζα ιδιωτικών συμφερόντων που από τη στιγμή που εξυπηρετούν ιδιοκτησιακά συμφέροντα είναι αδύνατο να παίξουν το ρόλο του φύλακα και ελέγχου της εξουσίας.

Δημοσιογραφίσκοι προτρέπουν σε εσωτερικό στοχασμό στα κελιά της φυλακής ώστε να καταλάβουν οι καταδικασθέντες πως θα είναι όλοι μαζί εναντίον τους πάντα.

Έχοντας προαναγγείλει την ετυμηγορία, τα ΜΜΕ δείχνουν το δρόμο που θα ακολουθήσει οποιοσδήποτε αμφισβητήσει την νέα θρησκεία της πολιτικής ορθότητας και θα καθίσει στο τέλος δίπλα σε ποινικούς και εγκληματίες ώστε κάθε φωνή αντίστασης να σβήνει.

Μέρος αυτής της άμορφης μάζας το τιμημένο ΚΚΕ, υπερασπιστής του κάθε σχιζοφρενή δικτάτορα άλλων σκοτεινών εποχών, φόρτωσε με τις ντουντούκες του μίσους στους εθνικιστές πολλά ανύπρακτα άγρια εγκλήματα και δολοφονίες.

Συνοδοιπόρος τους κάθε νεοαριστερή συλλογικότητα και ένας ΣΥΡΙΖΑ που βύθισε ακόμα πιο βαθιά στα μνημόνια και την υποταγή μια χώρα, ανοίγοντας το δρόμο στη νεοφιλελεύθερη ΝΔ και στον καπιταλιστικό οδοστρωτήρα και έχοντας ξαποστείλει τα κομματικά σκυλιά να αλυχτάνε ζητώντας αίμα στην ρωμαϊκή αρένα.

Όλοι αυτοί, έχοντας σβήσει τις όποιες ιδεολογικές τους διαφορές στιγμάτισαν ένα Κίνημα γνωρίζοντας πολύ καλά πως αν οι ιδέες του και οι λύσεις που προτείνει γίνουν ευρέως γνωστές θα αποτελέσουν κτήμα του Λαού, απειλώντας την ανίερη συμμαχία τους.

Αρωγοί τους και κάποιοι «δικοί» μας που με τις μεμονωμένες πράξεις τους προσπάθησαν να αμαυρώσουν μια υπέροχη ιδέα και πήρα στο λαιμό τους αθώους Συναγωνιστές ζητώντας τελικά ατιμασμένοι έλεος από ένα σύστημα που δεν τους χαρίστηκε και γελάει ικανοποιημένο.

Στο νέο δυστοπικό κόσμο που ανατέλλει οι σημερινοί νεοέλληνες, υπεύθυνοι σε μεγάλο βαθμό με την εμμονή τους στις ίδιες πολιτικές επιλογές, θα δουν την Πατρίδα μας να μικραίνει, το Λαό μας να δυστυχεί, τα παιδιά μας να μεταναστεύουν.

Την ίδια στιγμή θα υφίστανται την πλύση εγκεφάλου ελεγχόμενων ΜΜΕ πως τα κλαψουρίσματα για βοήθεια στις κλειστές πόρτες της εσπερίας αποτελούν υψηλή στρατηγική, ενώ ο εποικισμός μιας κοινωνίας με την κουλτούρα άλλων σκοτεινών θρησκειών αποτελεί μια ανθρωπιστική επιταγή που πρέπει να δεχτούμε ασχέτως αν θα ζούμε σε μια κοινωνία φόβου, γκετοποίησης και εγκληματικότητας, άγνωστης στα δικά μας ήθη.

Όταν άνοιξε το κουτί της Πανδώρας, αφού απελευθερώθηκαν όλα τα δεινά, τελευταία βγήκε η ελπίδα. Όλοι εμείς, οι τελευταίοι πιστοί, που σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε να μας χαρακτηρίσουν εγκληματίες αρρωστημένες κομματικές μειοψηφίες, ελπίζουμε στην Αυγή μιας νέας εποχής, μακριά από τη νεομαρξιστική πανούκλα και τη σκλαβιά του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού, μια εποχή όπου οι «ασυμπτωματικοί» φορείς του Λαϊκού Εθνικισμού θα εκδηλώσουν τα συμπτώματα της αφύπνισης και ο σπόρος που φυτεύτηκε στη θύελλα θα αποδώσει καρπούς.

Όσο μας το επιτρέπουν οι δυνάμεις και οι φυσικές μας αντοχές θα είμαστε όρθιοι στις επάλξεις με ψηλά το κεφάλι, περήφανοι που δε λυγίζουμε για την Ελλάδα. Στόχος πλέον είμαστε όλοι και κυρίως τα παιδιά μας.

Αγχιβασίην.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Exit mobile version