Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναμενόμενο: Οι κνίτες κατέστειλαν τον αγώνα των μαθητών κατά της μάσκας!

Τις πρώτες ημέρες των μαθητικών καταλήψεων κατά της υποχρεωτικής μασκοφορίας στα σχολεία, η ΚΝΕ και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» της αριστεράς, είχαν απόλυτα εχθρική θέση στο αίτημα των μαθητών, χαρακτηρίζοντάς το… «αντιδραστικό».

Μόλις οι καταλήψεις φούντωσαν και οι τραμπούκοι της χούντας του Μητσοτάκη που επιχείρησαν να τις καταστείλουν έφαγαν τα μούτρα τους, η χούντα επιστράτευσε τα αριστερά της δεκανίκια. Δηλαδή, τους πλήρως συμμορφωμένους με τα… υγειονομικώς ορθά μέτρα της χούντας (μάσκες και αποστάσεις) κνίτες.

Οι οποίοι, καπέλωσαν τις μαθητικές καταλήψεις δια της βίας και της τρομοκρατίας στους αγωνιζόμενους μαθητές και τις εξέτρεψαν από το βασικό τους αίτημα, δηλαδή την από την κατάργηση της υποχρεωτικής μασκοφορίας. Έτσι, το σύνθημα «όχι μάσκες στα σχολεία» έγινε «οι μάσκες δεν είναι η μόνη προστασία», ενώ παράλληλα προστέθηκε –για… μπούγιο!- μια σειρά ανεδαφικών αιτημάτων για την τωρινή ελληνική πραγματικότητα, όπως π.χ. τάξεις με 15 μαθητές το πολύ, διορισμοί δεκάδων χιλιάδων δασκάλων και καθηγητών και άλλα, απ’ αυτά που μπαίνουν κάθε χρόνο στις…

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Exit mobile version