Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανησυχούν ακόμα για την Χρυσή Αυγή – Δεν νίκησε η… δημοκρατία;

Αν υπήρχε έστω και η παραμικρή αμφιβολία στην κοινή γνώμη περί του πολιτικού χαρακτήρα των διώξεων και της καταδίκης της Χρυσής Αυγής, αυτή έχει ήδη εξατμιστεί λόγω και της ανησυχίας που επικρατεί στις τάξεις του «συνταγματικού τόξου» περί των πολιτικών δικαιωμάτων των καταδικασθέντων Εθνικιστών.

Αφού επί χρόνια ολόκληρα εκβίαζαν το αποτέλεσμα της δίκης, αφού πανηγύρισαν με όλη τους την σκατοψυχία τις καταδίκες αθώων ανθρώπων, στην συνέχεια τους λοιδορούν για τα ελαφρυντικά που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και πλέον το μόνο που τους απασχολεί είναι το τι θα συμβεί με τις επόμενες εκλογές!

Γιατί αλήθεια; Δεν νίκησε η… δημοκρατία; Δεν τελείωσαν με την Χρυσή Αυγή; Όπως όλα δείχνουν ΟΧΙ!

Δεν πέρασαν άλλωστε παρά λίγες ώρες από την δημοσίευση μιας δημοσκόπησης η οποία εμφανίζει την Χρυσή Αυγή με ποσοστό 2%, μια δημοσκόπηση που ήρθε ΜΕΤΑ την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και αυτό σημαίνει πολλά…

Τι φοβούνται ακριβώς; Φοβούνται την «ηρωοποίηση» των πολιτικών κρατουμένων στην συνείδηση των Ελλήνων. Και για τον λόγο αυτό λοιδορούν τους καταδικασθέντες με συνεχή δημοσιεύματα. Δεν θα αργήσει η ώρα που ένα σεβαστό κομμάτι του λαού θα αγανακτήσει με τις εθνικές υποχωρήσεις, με την κρατική διάλυση, με την λαθρομετανάστευση, με την ασταμάτητη πολιτική διαφθορά…

Και τότε αρκετοί θα θυμηθούν ότι το μοναδικό κόμμα που στάθηκε απέναντι σε όλα τα παραπάνω, είναι και το μοναδικό κόμμα που ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ και ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ επειδή αρνήθηκε να γίνει συνένοχο στα εγκλήματά τους.

Τα «αποκαλυπτήριά» τους θα γίνουν ΠΡΙΝ τις επόμενες εκλογές, πολύ συντομότερα και από όσο οι ίδιοι πιστεύουν. Με την Χρυσή Αυγή στην φυλακή, όλα θα είναι λιγότερο δύσκολα για τους ίδιους.

Αφήστε τους να θριαμβολογούν λοιπόν, πέτυχαν μια σημαντική νίκη. Οι Εθνικιστές πάντως δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Exit mobile version