Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν o Βαρουφάκης επικαλείτο τον φόβο της… Χρυσής Αυγής

Ήθελαν για λόγους πολλούς να κτυπήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όποιος ισχυρίζεται ότι δεν παραβιάστηκε το τεκμήριο της αθωότητας στην δίκη της, είναι τουλάχιστον υποκριτής. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν πρόβλημα για το κατεστημένο αυτής της χώρας και το αριστερό και το φιλελεύθερο και θυμίζουμε μία ιστορία των περασμένων ετών.

Τον Φεβρουάριο του 2015 έκανε ευρωπαϊκές περιοδείες ο γνωστός Βαρουφάκης και είχε συναντήσει τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, Σόιμπλε. Τότε ο Βαρουφάκης για να πείσει τους Γερμανούς να προχωρήσουν σε χρηματοδότηση, είχε επικαλεστεί τον … φόβο της Χρυσής Αυγής! Σας παραθέτουμε την δήλωσή του:

«Πιστεύω οι Γερμανοί είναι το Έθνος που μπορεί να μας καταλάβει καλύτερα από κάθε άλλο στην Ευρώπη, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει καλύτερα από εσάς ότι ο Λαός αυτής της χώρας με μια οικονομία η οποία έχει υποστεί σοβαρή ύφεση, συνδυασμένοι με μια εθνική ταπείνωση, μπορεί να επωάσει το αυγό του φιδιού μέσα στην κοινωνία του. Όταν σήμερα επιστρέψω στη χώρα μου θα βρεθώ σε ένα κοινοβούλιο στο οποίο το τρίτο σε μέγεθος κόμμα δεν είναι νεοναζιστικό αλλά καθαρά ναζιστικό κόμμα.»

Exit mobile version