Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εθνικός σύνδεσμος μεγάλη Ελλάδα

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων του Κωνσταντίνου

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Τα προσωπεία των ενδοτικών πολιτικών πέσανε έως και το τελευταίο. Οι μεθοδεύσεις τους για την εθνική συρρίκνωση και μετάλλαξη τής δήθεν κυρίαρχης Ελλάδος φανερώνονται από την διαστρέβλωση τής εθνικής φυσιογνωμίας και την μεθοδευμένη υποχώρηση τής Πατρίδος μας στα εθνικά μας θέματα. Κι έτσι αποδεικνύεται πλέον ρητά και αδιαμφισβήτητα ο λόγος που οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες τής αστικής δημοκρατίας θέλουν την πλήρη απαγόρευση εθνικού λόγου και εθνικιστικής παρουσίας στο ανύπαρκτο και υποθηκευμένο κατεχόμενο κράτος.

Η οριστική πτώση τού πρώην ελληνικού κράτους ήρθε ήδη από τον καιρό των μνημονίων. Τα μνημόνια δεν ήταν και δεν είναι μονάχα οικονομικές συνθήκες υποταγής για την αποπληρωμή ενός ιδιωτικού και καθεστωτικού δήθεν εθνικού χρέους προ μιας γενικευμένης χρεοκοπίας, αλλά και οι διεθνείς συμφωνίες για την αλλοίωση και την κατάργηση τής Ελληνικής Πατρίδος και τής Ελληνικής Φυλής. Το ζήτημα λοιπόν που προέκυψε με την κατάργηση των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων τής 28ης Οκτωβρίου και την κατάργηση ομοίως των θρησκευτικών εκδηλώσεων έως το τέλος τού έτους δεν υπήρξε επακόλουθο τής δήθεν πανδημίας τού κορονοϊού, αλλά συμβατική προδοτική υποχρέωση τού τρίτου μνημονίου.

Στο τρίτο μνημόνιο όπως και σε όλα τα μνημόνια υπάρχει ρητή αναγραφή ενός πρώην εθνικού ελληνικού κράτους που υποχρεώνεται να προβεί στην…

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Exit mobile version