Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελλάδα, το τελευταίο … Σοβιέτ!

Ο μπολσεβικισμός έχει ιστορικά χρεοκοπήσει. Άφησε την τελευταία του πνοή το 1990 στην Μόσχα με την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Υπάρχει μόνον στην Κίνα με ένα ιδιότυπο καθεστώς, που μόνο κομμουνιστικό δεν είναι και το μόνο που κρατά από αυτόν είναι την απανθρωπιά και την βαρβαρότητα.

Xαρακτηριστική η περίπτωση της εκτελέσεως θανατοποινiτών για αφαίρεση των οργάνων τους… Αυτό ήταν πάντα ο μπολσεβικισμός.

Στην Ελλάδα, παρ’ όλο το γεγονός ότι σε ολόκληρο τον κόσμο έχει καταρρεύσει ο κομμουνισμός, είναι απόλυτα κυρίαρχος πολιτικά και ιδεολογικά και όχι μόνον. Οι άνθρωποι της αριστεράς έχουν καταλάβει όλα τα πόστα!

Έχουν πει οι επιστήμονες ότι εάν ποτέ γίνει πυρηνικός πόλεμος τα μόνα όντα που έχουν ελπίδα να επιβιώσουν στον πλανήτη είναι οι κατσαρίδες. Οι κατσαρίδες των ιδεολογιών δεν είναι άλλοι από τους κομμουνιστές, που έχοντας πάρει κάθε είδους προσωπείο έχουν καταλάβει κυριολεκτικά το κράτος.

Τον Δεκέμβριο του 1975, ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, είχε υποβάλει ένα δεκάδων σελίδων υπόμνημα στον τότε πρωθυπουργό Καραμανλή ότι η αριστερά θα κυριαρχήσει στην χώρα! Δεν τον άκουσε κανένας και σήμερα η αριστερά κυριαρχεί παντού.

Είναι υπουργοί, στην κυβέρνηση της δεξιάς, όπως και στου ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν και βεβαίως του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ανώτατοι αξιωματικοί σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις και βεβαίως είναι παντού στον χώρο της Δικαιοσύνης.

Όλα αυτά τα ζούμε και τα βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες με την υστερία που κυριαρχεί γύρω από την δίκη της Χρυσής Αυγής, μια δίκη για την οποία κάποιοι πιστεύουν ότι θα μείνουν στην Ιστορία ως Ηρακλείς της δημοκρατίας, αλλά το μόνο που θα έχει να πει ο Ιστορικός του μέλλοντος θα είναι λίγες λέξεις ντροπής!

Για τον όχλο, που επιβάλλει δίκαιο, για τους ψεύτες, που παρίσταναν τους μάρτυρες αληθείας, για τους ίδιους τους νόμους, που καταπατήθηκαν, για μια πολιτική εξουσία που βρέθηκε στον χώρο των δικαστηρίων να ζητά καταδίκες.

Exit mobile version