Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι καρδιές των ασυμβίβαστων είναι πιο δυνατές από τα κάγκελα των διεφθαρμένων

 Χθες το απόγευμα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, έγιναν τελικά οι μεταγωγές στις φυλακές της χώρας, των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής και των υπολοίπων καταδικασθέντων, για την περιβόητη “εγκληματική οργάνωση”, μια οργάνωση χωρίς όπλα, χωρίς οικονομικό όφελος και χωρίς θύματα. 

Είναι πασιφανές πλέον και στον κάθε μη πολιτικοποιημένο πολίτη πως η δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν ξεκάθαρα πολιτική. Χωρίς να μπαίνουμε ξανά σε νομικές έννοιες, οι οποίες καταπατήθηκαν κατάφωρα, υποστηρίζουμε πως είμαστε αθώοι και θα το αποδείξουμε στο μέλλον. 

Όπως θα έχετε παραπληροφορηθεί από τα καθεστωτικά μέσα κάνουν αναφορές για εντάσεις και για τεταμένες σχέσεις μεταξύ των καταδικασθέντων. Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ανεξάρτητα με το πως βλέπουμε εμείς οι Χρυσαυγίτες, που είμαστε έξω, τις συμπεριφορές και τις πράξεις για κάποιους καταδικασθέντες, είναι χρέος μας ως Εθνικιστές να τιμήσουμε την Ιδεολογία μας και να σταθούμε σαν μία γροθιά απέναντι στο Σύστημα. 

Αποκορύφωμα της χθεσινής ημέρας, αλλά και των προλεχθέντων, είναι ο Εθνικός Ύμνος, που έδωσε ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος μέσα από την κλούβα της μεταγωγής για τις φυλακές και που όλοι μαζί μέσα και έξω από την κλούβα τραγουδήσαμε δυνατά και υπερήφανα! 

Κλείνοντας, παραθέτουμε ένα τετράστιχο από τον Ύμνο εις την Ελευθερία:

“…Λιονταρόψυχα, εκτυπιούντο 

πάντα εφώναζαν “φωτιά”,

και οι μιαροί κατασκορπιούντο,

πάντα σκούζοντας “Αλλά”…”

Exit mobile version