Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: 2020 ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ

Η απαγόρευση των παρελάσεων τόσο της 25ης Μαρτίου όσο και της 28ης Οκτωβρίου 2020, με πρόσχημα την αποφυγή εξάπλωσης του περίφημου κορονοϊού, είναι η τελική πράξη αποδόμησης του ένδοξου εθνικού παρελθόντος και αφελληνισμού της Πατρίδας μας. 

Μερίδιο ευθύνης έχουν όλες οι κυβερνήσεις της χώρας από το 1974 και μετά, αλλά δεν θα πρέπει να υποβαθμιστεί και ο καταλυτικός ρόλος της αριστεράς, ιδιαίτερα τα τελευταία τριάντα χρόνια. 

Ημερομηνία κλειδί η 2α Ιουλίου 1989, με τη σύμπραξη Ν.Δ. και Συνασπισμού της Αριστεράς και της προόδου για το σχηματισμό κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Τζαννή Τζανετάκη, με πρόσχημα την… κάθαρση, που εν τέλει ποτέ δεν έγινε! Τότε ήταν που δημιουργήθηκε και ο μηχανισμός χειραγώγησης της κοινής γνώμης, με τη δημιουργία της ιδιωτικής τηλεόρασης, με στόχο την παραπληροφόρηση και παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού προς όφελος της υλοποίησης των προδοτικών τους σχεδίων.

Η οικουμενική κυβέρνηση που ακολούθησε έδειξε τον δρόμο που είχαν αποφασίσει να χαράξουν οι έχοντες τις τύχες της χώρας στα χέρια τους. Αποτέλεσε την προϋπόθεση για την ομαλή μετάβαση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη της περιόδου 1990-93, η οποία ξεκίνησε το ξεπούλημα της Πατρίδας μας, δεχόμενη την μετονομασία των Σκοπίων σε  Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Ελάχιστοι ήταν τότε που διέβλεπαν τα δεινά που επρόκειτο να ακολουθήσουν για την Πατρίδα μας και ύψωσα το ανάστημά τους.

Ευτυχώς για τον τόπο μας, ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Ν. Μιχαλολιάκος, που με την ίδρυση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, μπόρεσε από το μηδέν να δημιουργήσει ένα Κίνημα, το οποίο μέσα σε αντίξοες συνθήκες και κόντρα σε όλες τις προβλέψεις κατόρθωσε σε λιγότερο από είκοσι χρόνια να βρεθεί απέναντι στο πολιτικό κατεστημένο και να γίνει αγκάθι στα προδοτικά τους σχέδια, φτάνοντας την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας! Η απειρία, οι δούρειοι ίπποι και το οργανωμένο σχέδιο που στήθηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά, έφεραν την κατάπτυστη απόφαση της 7ης Οκτωβρίου 2020 και οδήγησαν την ηγεσία του Κινήματος στη φυλακή.

Έλληνες, μην απελπίζεστε και να είστε βέβαιοι πως υπό την ηγεσία του Ν. Μιχαλολιάκου, η Χρυσή Αυγή θα επανέλθει ακόμη πιο δυνατή και πολύ πιο σύντομα από ότι κάποιοι φαντάζονται, γιατί πλέον έχει σημείο εκκίνησης το 3% του Ελληνικού Λαού και μαθαίνοντας από τα λάθη της, θα μπορέσει να ανατρέψει τα δόλια σχέδιά τους.

Στέφανος Σ. 

Exit mobile version