Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θέμα λίγων ημερών το νέο γενικό lockdown!

Από την εποχή που τελείωσε το προηγούμενο γενικό lockdown, είχαμε «προβλέψει» μετ’ απολύτου βεβαιότητος -σε δεκάδες δημοσιεύματά μας!- πως το επόμενο γενικό lockdown θα επιβληθεί από τους Μητσοτάκηδες στις αρχές Νοεμβρίου. Όχι, δεν είμαστε… προφήτες, ούτε… μέντιουμ! Απλά, το προέβλεπε το σχέδιο!

Ήδη, μηνιαίο lockdown επιβλήθηκε στη Γαλλία του αφέντη Μακρόν και μερικό lockdown θα επιβληθεί από την ερχόμενη Δευτέρα στην Γερμανία της αφέντρας Μέρκελ, τα δε μέτρα θα «αξιολογούνται» κάθε 15ήμερο, προκειμένου να αποφασιστεί αν είναι σωστό να μετριαστούν. Πρόκειται για το «τυράκι» στη «φάκα», προκειμένου να μην ξεσηκωθούν οι λαοί! Φυσικά, δεν πρόκειται ποτέ να μετριαστούν τα μέτρα, αντιθέτως συνεχώς θα ενισχύονται με νέες απαγορεύσεις! Μέχρι που να’ ρθει το καλοκαίρι!

Ο Μητσοτάκης-κάθαρμα, το πάει… γιαβάς-γιαβάς, τάχα πως δε θέλει να το επιβάλλει, αλλά του το επιβάλλουν οι… περιστάσεις. Σήμερα επιβλήθηκε lockdown σε Ιωάννινα και Σέρρες, αύριο σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη! Την επόμενη βδομάδα στην Αττική και μετά θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες περιοχές της χώρας! Ίσως, μείνουν λίγοι νομοί χωρίς γενικό lockdown μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου –για ξεκάρφωμα!- αλλά το σχέδιο προβλέπει να μπουν κι αυτές στο «χορό» εντός του Δεκεμβρίου, για να εκπληρωθεί η υπόσχεση του Μητσοτάκη στους διεθνείς σατανάδες, ότι όπως κατήργησε τον εορτασμό του Πάσχα θα καταργήσει και τον εορτασμό των Χριστουγέννων! Τους οποίους εορτασμούς, για ευνόητους λόγους, δε θα τολμούσε ποτέ να καταργήσει ο Τσίπρας, άρα αυτός είναι… καταλληλότερος για να υπηρετήσει τα συμφέροντά τους!

Το να μην κάνουν οι Έλληνες Χριστούγεννα, είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη όψη, σχετίζεται με την ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και την πτώχευση των Ελλήνων, έτσι ώστε να έρθουν μετά τα “food” των διεθνών τοκογλύφων και ν’ αγοράσουν τις περιουσίες του φτωχού κοσμάκη «για έναν ντενεκέ λάδι», όπως γινόταν στην κατοχή! Καταβάλλοντας βεβαίως την συμφωνημένη μίζα στους ανά τον κόσμο off shore λογαριασμούς της φαμίλιας Μητσοτάκη!

Κι όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν με μια απλή κίνηση: με την παραγγελία του ρωσσικού εμβολίου, που είναι το μόνο δοκιμασμένο και ασφαλές σ’ ολόκληρο τον πλανήτη! Πρόκειται για μια απλή κίνηση, στην οποία όμως δεν πρόκειται να προχωρήσει ποτέ ο Μητσοτάκης, γιατί θα του χαλάσει τη «δουλειά»!

Κι όλα αυτά, θα συμβούν με την ανοχή των υπολοίπων κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», όπως άλλωστε έγινε και στο προηγούμενο γενικό lockdown! Κανένα κόμμα δε, δεν έχει πει κουβέντα για το ρωσσικό εμβόλιο! Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Καταλάβατε τώρα Έλληνες γιατί έπρεπε να βρίσκεται οπωσδήποτε εκτός βουλής –και εντός φυλακής!- η μόνη πολιτική δύναμη που θα μπορούσε να ορθώσει φωνή αντίστασης στα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων, δηλαδή η Χρυσή Αυγή;

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Exit mobile version