Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τετέλεσθαι! Νέο lockdown επέβαλλε ο Μητσοτάκης!

Αυτό που είχαμε προβλέψει μετ’ απολύτου βεβαιότητος από τον… Ιούνιο (!!!), συνέβη σήμερα. Νέο Lockdown (που όμως δε θα λέγεται lockdown…), επέβαλε ο καταστροφέας Μητσοτάκης στην εστίαση και στην διασκέδαση –όπου απασχολούνται εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι!- στις περισσότερες περιοχές της χώρας! Πρόκειται για τις «κόκκινες» και «πορτοκαλί» περιοχές, που θα αποτελούν πλέον μία ζώνη!

Σ’ αυτές, συμπεριλαμβάνονται η Θεσσαλονίκη αλλά και η Αττική, άρα αμέσως-αμέσως η μισή Ελλάδα! Και με την εντολή για πολλαπλασιασμό των τεστ –περισσότερα τεστ, περισσότερα κρούσματα!- μέσα σε 1-2 βδομάδες το πολύ, ολόκληρη η χώρα θα είναι ή στο κόκκινο ή στο πορτοκαλί, πλην ίσως μερικών απομονωμένων νομών, π.χ. Ευρυτανίας, Γρεβενών, Φλωρίνης, κ.λπ.

Με την ευκαιρία, ο καταστροφέας επέβαλλε και μάσκες παντού, αλλά και απαγόρευση κυκλοφορίας 12-5 σ’ ολόκληρη τη χώρα, για να τιμήσει τους Γκεσταπίτες συνεργάτες του πατέρα του, της θείας του και του παππού του, που είχαν επιβάλλει νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας!

Υποτίθεται, πως τα μέτρα αυτά θα ισχύσουν για έναν μήνα – μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου. Δεν υπάρχει όμως καμμιά περίπτωση να μην ανανεωθούν τουλάχιστον για έναν μήνα (μέχρι τις 3 Ιανουαρίου), για να μπορέσει έτσι ο αντίχριστος προδότης να κάνει πράξη την υπόσχεση που έχει δώσει στους διεθνείς σατανιστές, για απαγόρευση του εορτασμού των Χριστουγέννων!

Κατά τα άλλα, οι φτωχοί θα γίνουν πάμφτωχοι, οι μεσαίοι θα φτωχοποιηθούν και οι πλούσιοι θα γίνουν ακόμα πλουσιότεροι! Όπως βεβαίως και η φαμίλια του Μητσοτάκη, που θα κερδίσει δισεκατομμύρια απ’ αυτό το «μεγάλο κόλπο»!

Exit mobile version