Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ΔΣ Αθηνών καλύπτει τους δολοφόνους του Γιώργου και του Μάνου! – Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει!

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δήμου Αθηνών η Συναγωνίστρια και δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μιχαλολιάκου εξέθεσε δίχως προηγούμενο τους υπεύθυνους της δημοτικής αρχής για τα δυο μέτρα και δυο σταθμά που τηρούν αυτοί και η κυβέρνηση που τους στηρίζει σε σχέση με την κοινωνική ζωή και τους Έλληνες Εθνικιστές.

Συγκεκριμένα η Συναγωνίστρια ξεκίνησε καυστικά λέγοντας πως αγγίζει τα όρια της παράνοιας το γεγονός ότι η κυβέρνηση κόβει πρόστιμα και εξαναγκάζει τον ελληνικό Λαό σε καινούρια μέτρα κατά της πανδημίας τα οποία πλήττουν βαριά την οικονομία της χώρας, την ίδια ώρα που για την απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής υπήρχε αθρόα συμμετοχή σε διαδήλωση χιλιάδων αριστεριστών αλλά και..πατριωτών (;) που απαιτούσαν λαϊκά δικαστήρια εναντίων μας χωρίς το παραμικρό μέτρο προστασίας και χωρίς να επιβληθεί ούτε ένα χρηματικό πρόστιμο.

Εν συνεχεία τόνισε με σθένος την αλήθεια που αποκρύπτουν από ΠΑΝΤΟΥ, ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εγκληματική οργάνωση, αφού δεν μπορεί να επιβληθεί συλλογική ποινική σε ένα κόμμα και φυσικά δεν υφίσταται καμία σχετική αμετάκλητη απόφαση της Δικαιοσύνης!

Εν συνεχεία έκανε λόγο για τα όνειρα θερινής νυκτός που έχουν ορισμένοι περί αποπομπής των Εθνικιστών δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων ανά την επικράτεια, τονίζοντας πως αυτό είναι νομικά και ουσιαστικά άτοπο παραθέτοντας την πρόσφατη απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης.

Εν τέλει, ξεγύμνωσε πλήρως το δημοτικό συμβούλιο και τους αριστερούς συνοδοιπόρους του ζητώντας να καταδικαστεί από την πλειοψηφία της συνεδρίασης η στυγνή δολοφονία των Αδερφών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που έλαβε χώρα την τραγική νύκτα της 1ης Νοεμβρίου 2013.

Αντί για συνολική καταδίκη της βίας και σεβασμό στους Έλληνες Νεκρούς, οι αριστερές συνιστώσες με πρωτοπόρο τον Κωνσταντίνου ζητούσαν φυλακή (!!!) για την Συναγωνίστρια μας και ο πρόεδρος του συμβουλίου της αφαίρεσε αυταρχικά τον λόγο.

Οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είναι ΑΘΩΟΙ και θα συνεχίσουν να δίνουν την πολιτική μάχη για Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία ακόμα και μέσα από τα κελιά της Τιμής, όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

 

Exit mobile version