Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης δεν πούλησε -ακόμη- την Ακρόπολη, αλλά την τσιμεντάρισε!

Τα ταραγμένα προεπαναστατικά χρόνια, ο πολιτικός του χώρου του κέντρου, Σοφοκλής Βενιζέλος, θέλοντας να δείξει πόσο αδίσταχτος ήταν ο Μητσοτάκης, είχε πει πως αν ποτέ γίνει πρωθυπουργός δε θα διστάσει να πουλήσει και την Ακρόπολη – και μάλιστα σε χαμηλή τιμή.

Πολλά χρόνια αργότερα, ο Κων/νος Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός, αλλά δεν πούλησε την Ακρόπολη. Μπορεί βέβαια και να μην πρόλαβε, γιατί έπεσε πριν την ώρα του…

Τώρα στην κυβέρνηση βρίσκεται ένας άλλος Μητσοτάκης, ο γιός του. Ο οποίος, δεν έχει πουλήσει ακόμα την Ακρόπολη, πρόλαβε όμως να την… τσιμεντάρει, με πρόσχημα την πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα!

Επιβίωσε η Ακρόπολη από σεισμούς, καταποντισμούς, καταστροφές και κατακτητές. Όχι όμως από τη λαίλαπα του μητσοτακισμού, που αποδεικνύεται πολύ χειρότερη απ’ όλα μαζί τα προαναφερθέντα!

(ΥΓ): Έκκληση προς τους ξένους που έχουν αρπάξει ελληνικές αρχαιότητες: έστω και στις χώρες σας, η έκθεση των αρχαιοτήτων αναδεικνύει το μεγαλείο του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Μην τις επιστρέψετε ποτέ στην Ελλάδα, γιατί αυτοί οι αχρείοι που μας κυβερνούν θα τις πουλήσουν!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

 

Exit mobile version