Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χίλιους εποίκους μεταφέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην ηπειρωτική Ελλάδα!

«Στην αναμπουμπούλα, ο λύκος χαίρεται», λέει μια σοφή ελληνική παροιμία. Μέσα, λοιπόν, στην αναμπουμπούλα που έχει δημιουργήσει η χούντα Μητσοτάκη με τον κοροϊδοϊό, συνεχίζει απτόητη το πρόγραμμα εποικισμού της ηπειρωτικής χώρας – όπως είχε υποσχεθεί ο δικτάτορας Μητσοτάκης στ’ αφεντικά του, Σόρος και CIA, πριν γίνει δοτός πρωθυπουργός τους στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν!

Έτσι, περισσότεροι από χίλιοι έποικοι αναχώρησαν χθες το βράδυ από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου με το ειδικά ναυλωμένο, από το υπουργείο (Λαθρο)Μετανάστευσης, πλοίο «Νήσος Σάμος».
Πιο συγκεκριμένα, από τη Μυτιλήνη αναχώρησαν 310 «προσφυγάκια», 220 από τη Χίο, 200 από τη Σάμο, 110 από την Κω και 160 από τη Λέρο. Προορισμός όλων ήταν το λιμάνι του Λαυρίου απ’ όπου θα κατευθυνθούν προς άγνωστες τοποθεσίες της ηπειρωτικής Ελλάδας (προς αποφυγήν τυχόν αντιδράσεων…), για να τις εποικίσουν.

Παρακαλούνται οι κατά τόπους… σκληροί «εθνικόφρονες»-κομματάρχες της Νουδού, που προεκλογικώς έταζαν… μαζικές απελάσεις και τα ρέστα, να… μαλακώσουν λίγο και να υποδεχτούν τους νέους μας… γείτονες και… συμπολίτες! Είναι… εθνική ανάγκη!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Exit mobile version