Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δυστοπία

Μέσα στη μίζερη και καταθλιπτική πραγματικότητα ενός νέου κόσμου που ετοιμάζουν η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση, ως να μην υπάρχουν άλλα σοβαρά προβλήματα να λύσουν, μαλώνουν για το ποιος έκλεισε στη φυλακή την ηγεσία και στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Είναι αυτοί που τρέχουν πρώτοι να υποβάλουν συλλυπητήρια σε αυτόν που απειλεί να πετάξει στη θάλασσα τους Έλληνες και έχει γεμίσει τζιχαντιστές την Ελλάδα.

Είναι αυτοί που στις τάξεις τους εντάσσουν τον κάθε νάρκισσο δημοσιογραφίσκο, ντυμένο με τον μανδύα του στυγνού νεοφιλελεύθερου υπερπατριώτη, ώστε στα δύσκολα να δείχνουν πως ασκείται ενδοκυβερνητική αντιπολίτευση.

Είναι αυτοί οι άχρηστοι που επιπλέουν ως φελλοί μόνο από τη στήριξη προπαγανδιστικών ειδήσεων φιλοκυβερνητικών φυλλάδων, ανίκανοι για οποιαδήποτε πραγματική οικονομική ανάπτυξη και εθνική ανάταση.

Είναι αυτοί που υποθάλπουν τους διαφόρους αντιεξουσιαστές οι οποίοι έχουν μετατρέψει σε τσιφλίκια τους τα πανεπιστήμια χλευάζοντας, απειλώντας πρυτάνεις και κρεμώντας ταμπέλες εξευτελισμού.

Είναι αυτοί που θεωρούν τα κοπρόσκυλα της ακροαριστεράς «δημοκρατικό λαό», μιας ακροαριστεράς που αδιαφορεί για τα όποια μέτρα και στηρίζει τις μαζικές διαδηλώσεις λαθρομεταναστών την ίδια στιγμή που συλλαμβάνουν Έλληνες που τολμούν να τιμήσουν την Εθνική επέτειο.

Είναι αυτοί που επέβαλαν με τις πράξεις τους την μεταπολιτευτική αριστερή ιδεολογική ηγεμονία και τώρα αδυνατούν να πατήσουν το φίδι στο κεφάλι.

Είναι οι ίδιοι που γέμισαν την Ευρώπη «κατατρεγμένους» που αποκεφαλίζουν με το παραμικρό ανυπεράσπιστους ευρωπαίους.

Αρωγοί τους επιδοτούμενα ΜΜΕ που χύνουν χολή για κάθε εθνική φωνή, που δήθεν υπερασπίζονται την ελευθερία του λόγου, αλλά την ίδια στιγμή αλληθωρίζουν προς κάθε είδηση που δεν συμβαδίζει με την ελεεινή τους πραγματικότητα.

Μια δυστοπία απλώνει το σκοτάδι της και οι πράξεις τους φιμώνουν την κάθε εθνική φωνή αντίστασης. Βοηθούμενοι από ανεγκέφαλους νεοκομματάρχες που διχάσαν τον εθνικιστικό χώρο ζητούν περισσότερο αίμα ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά αντίδραση.

Έχουν καταφέρει να καθυποτάξουν τη διάθεση των Ελλήνων για αντίσταση δεν καταλαβαίνουν όμως οι άθλιοι πως υποδαυλίζουν μια οργή που σιγοβράζει.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ και οι ιδέες της υπάρχουν καλά κρυμμένες στο μυαλό πολλών. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στις καρδιές μας και κάποιοι συντηρούν το κύτταρο και τη φλόγα, όχι από διάθεση μίσους, αλλά από αίσθημα αγάπης για τις αξίες μας και τη φυλή μας. Ο διχασμός που επιβάλουν θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Μέσα σε ένα σάπιο πολιτικό σύστημα θα έρθει η ώρα που μόλις διαλυθεί η ομίχλη της παραπληροφόρησης οι Έλληνες θα βγουν από το σπήλαιο.

Είμαστε εμείς που δείξαμε το δρόμο. Αυτοί που έδειξαν τον βασιλιά γυμνό και οδήγησαν στην εσωστρέφεια τα αριστερά μορφώματα και στην ανυπαρξία κυβερνητικής προοπτικής την νεοαριστερά, ενώ ταυτόχρονα απομυθοποιήσαμε την δήθεν πατριωτική δεξιά της αραχτής.

Η ιδέα μας δεν μπορεί να αμαυρωθεί από τις πράξεις λίγων και η πίστη μας προς ένα ελπιδοφόρο μέλλον είναι ακλόνητη. Μένει να το αντιληφθεί ο Λαός και να αλλάξει τη στρεβλή πραγματικότητα που του έχουν επιβάλει.

Το τι θα φέρει το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς, όμως αν το παρόν στηριχθεί στην παθητική αποδοχή αυτής της δυστοπίας αριστερών και δεξιών τότε το μέλλον σίγουρα θα είναι βγαλμένο από την κόλαση του Δάντη και δεν θα είναι οι Εθνικιστές υπαίτιοι.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

 

Exit mobile version