Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Σλοβακία έκανε τεστ σ’ όλους τους κατοίκους της μέσα στο Σαββατοκύριακο! Η Ελλάδα γιατί δεν μπορεί;

Η Σλοβακία, μια χώρα με τον μισό πληθυσμό της Ελλάδος -5,5 εκατομμυρίων κατοίκων- υπέβαλλε σε τεστ για τον κορωνοϊό το σύνολο του πληθυσμού της μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να μην επιβληθεί lockdown και καταστραφεί η οικονομία και οι πολίτες!

Στην τεράστια αυτή πανεθνική προσπάθεια, συνετέλεσαν περισσότεροι από 40.000 γιατροί, νοσηλευτές και ομάδες αποτελούμενες από στρατιώτες, αστυνομικούς, δημοσίους υπαλλήλους και εθελοντές, που στελέχωσαν τα περίπου 5.000 ιατρεία, όπου γίνονται τα τεστ.
Οι δε εξετάσεις έγιναν ΔΩΡΕΑΝ! Μάλιστα, οι αρχές σχεδιάζουν να προχωρήσουν και σε έναν δεύτερο γύρο εξετάσεων, το επόμενο Σαββατοκύριακο, για να εντοπίσουν τυχόν κρούσματα που δεν βγήκαν θετικά στην πρώτη φάση ή εκείνους που μολύνθηκαν στο μεσοδιάστημα.

Φυσικά, αυτό που μπόρεσε η Σλοβακία, το μπορεί και η Ελλάδα. Όχι σε δύο, αλλά σε τέσσερις ημέρες. Γιατί δεν το κάνει η χούντα Μητσοτάκη; Πρώτον, γιατί όχι μόνο δε θέλει να αποφύγει το lockdown, αλλά το επιζητά μανιωδώς – για τους λόγους που έχουμε εξηγήσει επανειλημμένως! Και δεύτερον, για να μπορεί να παίζει παιχνιδάκια με τα κρούσματα, αυξάνοντας ή μειώνοντας τα τεστ (πολλά τεστ, πολλά κρούσματα – λίγα τεστ, λίγα κρούσματα!), ανάλογα με τις επιδιώξεις της στιγμής!

 

Exit mobile version