Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή απαντά στις παράλογες απαιτήσεις των κομμουνιστών και στα αριστερίστικα παρακλάδια

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν δημοσιεύματα πανελλαδικά, που αναφέρονται σε αιτήματα αριστερών και αριστερών παρακλαδίων, που ζητούν την αποπομπή των εκλεγμένων Περιφερειακών και Δημοτικών συμβούλων της Ελληνικής Αυγής, από τα Περιφερειακά και τα Δημοτικά συμβούλια αντιστοίχως.

Ποιοί είναι αυτοί, ποιόν εκπροσωπούν και από πού αντλούν τις ιταμές απαιτήσεις;

Στις θρασύτατες και αντιδημοκρατικές αυτές απαιτήσεις απαντούμε:

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο κόμμα της Ελλάδος.

Έχει εισέλθει σε τρείς διαδοχικές Εθνικές εκλογές, στην Ελληνική Βουλή καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, μετά από στήριξη 500.000 και πλέον Ελλήνων ψηφοφόρων.

Στις τελευταίες εκλογές για 3.500 ψήφους δεν κατάφερε να εισέλθει στην Βουλή παρότι 166.000 χιλιάδες ψηφοφόροι την στήριξαν με την ψήφο τους.

Εισήλθε όμως στην Ευρωβουλή εκλέγοντας δύο Ευρωβουλευτές με την στήριξη 276.000 χιλιάδων ψηφοφόρων.

Οι μελλοντικοί της στόχοι είναι η εκ νέου είσοδός της στην Βουλή με αυξημένα ποσοστά, με την ψήφο των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να εκλέγει περισσότερους Δημοτικούς και Περιφερειακούς συμβούλους, περισσότερους βουλευτές και κάποια ημέρα θα εκλέξει και μία Εθνική Κυβέρνηση, που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος.

Συνεπώς δεν έχει κανείς το δικαίωμα να προσβάλλει τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της ζητώντας την αποπομπή των εκλεγμένων από τον Ελληνικό λαό, συμβούλων της.

Αυτές οι παράνομες απαιτήσεις, είναι δηλητήριο στις καρδιές των Ελλήνων, είναι σταλινικές ιδεοληψίες, συμπεριφορές και ενέργειες, στρέφονται κατά του λαού, τον διχάζουν οι κατάφορες αδικίες, και ως εκ του αυτά του συσσωρεύουν μίσος στην καρδιά του, το οποίο κάποια στιγμή θα πέσει στα κεφάλια όλων μας.

Η Δύσμοιρη, πτωχευμένη και ταλαιπωρημένη Ελλάδα του σήμερα, η οποία είναι περιτριγυρισμένη και από προκλητικούς εχθρούς, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΔΙΧΑΣΜΟ !

Ας λάβουν το μήνυμα αυτό οι διχαστές, πριν είναι αργά !

Νικόλαος Η. Σκαντζός
Χρυσή Αυγή Αρκαδίας

Exit mobile version