Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλα κλειστά πλην συνόρων

Πολλά παράδοξα έχουν αναφερθεί σχετικά με τον Κόβιντ 19, όπως το ότι κολλάει συγκεκριμένες ώρες ενώ τις υπόλοιπες είναι ακίνδυνος, ότι όρθιος κολλάει αλλά καθιστός δεν κολλάει και άλλα ευρηματικά αστεία ή τραγικά που κάθε μέρα διαβάζουμε και ακούμε.

Εγώ όμως, βαθύτατα υποκειμενικός, δεν μένω σε αυτά τα «ανέκδοτα» αλλά ανησυχώ για κάποια θέματα λίγο ή περισσότερο σοβαρά.

Θα κλείσεις το μαγαζάκι σου που πουλάς ρούχα ή παπούτσια, θα κλείσεις το καφενείο και το τσιπουράδικο, ΕΝΤΕΛΩΣ γιατί δεν μπορείς να δουλέψεις με «πακέτο».

Θα στερηθείς εσύ και η οικογένεια σου το μεγαλύτερο ποσοστό των εσόδων σου αν έχεις ένα ΚΑΦΕ που θα παρακαλάς με 1€ να δώσεις πακέτο Καφέ μαζί με νερό προσπαθώντας να ανταγωνισθείς τις μεγάλες αλυσίδες.

Θα υποστείς για ακόμα μια φορά την Καραντίνα που σε υποχρεώνει με υψηλά πρόστιμα να συμμορφωθείς, όσο οι ΜΚΟ συνεχίζουν τις οικονομικές μπίζνες τους με αντικείμενο την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση της Ευρώπης. 

Μόνο εσύ θα πρέπει για ακόμα μια φορά να θυσιαστείς οικονομικά.

Μόνο εσύ, πρέπει, να αλλάξεις τρόπο ζωής μαζί με τα παιδιά σου.

Βάζουν και ως δόλωμα την «Επιστρεπτέα Προκαταβολή» που ανάγκασε κάθε επιχείρηση να έχει χρέος, χωρίς να είναι βέβαιο και το ότι θα καταπολεμηθεί η εξάπλωση του Ιού με αυτήν την θυσία και ότι δεν θα κινδυνεύσει η ζωή σου.

Τα λιμάνια όμως, τα θαλάσσια σύνορα και τα χερσαία θα είναι ορθάνοιχτα και οι ΜΚΟ θα υποδέχονται κατά εκατοντάδες νέους λαθρομετανάστες οι οποίοι θα αθροίζονται στις χιλιάδες που ήδη είναι στις γειτονιές μας. 

Χιλιάδες λαθρομετανάστες που αποδεδειγμένα έχουν μεγάλο ποσοστό κρουσμάτων και θα συνωστίζονται στα λεωφορεία και σε όλα τα ΜΜΜ μαζί με εσένα.

Κανένα μέτρο και κανένα πρόστιμο δεν μπορούν να επιβάλλουν στους λαθρομετανάστες που είναι δηλωμένοι με τρία τέσσερα ονόματα διαφορετικά, με δυο τρεις εθνικότητες και φυσικά με διάφορες ηλικίες ο καθένας.

Τι πρόστιμο θα επιβάλεις;

Σε ποια φορολογικά στοιχεία θα βεβαιωθεί αν δεν πληρωθεί;

Εσύ και μόνο εσύ, Έλληνα θα θυσιαστείς.

Εσύ που δεν αντιδράς όταν πρέπει και ψηφίζεις αυτούς που δεν σε υπολογίζουν και «ξυπνάς» ξαφνικά να κάνεις την επανάσταση σου με το να μην φοράς μάσκα… μέχρι να πει ο οδηγός του αστικού «όλοι μάσκες, σταματάμε για έλεγχο» και βάζεις πρώτος και καλύτερος!

Χατζησάββας Χρίστος

Exit mobile version