Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκδηλώθηκαν δημοσίως! Ντόρα Μπακογιάννη: “Εύχομαι διακαώς να βγει ο Μπάιντεν!”

Εδώ και αρκετό καιρό, τα ΜΜΕ που κατευθύνονται από την μαφιόζικη φαμίλια Μητσοτάκη, πολεμούν φανερά και με κάθε μέσον –κυρίως με τον χλευασμό- την υποψηφιότητα του Τραμπ. Φυσικά, αυτό δε γίνεται καθόλου τυχαία, αλλά για τον επηρεασμό των Ελληνο-αμερικανών ψηφοφόρων που παρακολουθούν τα «ελληνικά» ΜΜΕ για να μαθαίνουν νέα από την πατρίδα, αλλά και για να χειραγωγήσουν όσους Έλληνες έχουν συγγενείς στις ΗΠΑ, να τους προτρέπουν να ψηφίσουν κατά του Τραμπ.

Κι αυτό γίνεται γιατί τα αφεντικά της φαμίλιας Μητσοτάκη είναι ο Σόρος, ο Μπιλ Γκέιτς και το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ, που πολεμά λυσσωδώς τον Τραμπ!

Αλλά, να βγαίνει δημοσίως πολιτικό πρόσωπο που έχει συγγένεια πρώτου βαθμού με τον πρωθυπουργό της χώρας, τη στιγμή που οι εκλογές στην Αμερική είναι σε εξέλιξη και το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο, και να δηλώνει πως εύχεται να βγει ο τάδε υποψήφιος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα υπάρξουν για την Ελλάδα αν δε βγει αυτός που εύχεται, δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά!

Το έκανε η Ντόρα, η οποία δήλωσε πως εύχεται –και μάλιστα «διακαώς»- να βγει ο Μπάιντεν! Πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα της φαμίλιας και των διεθνών αφεντικών της!

Κι αν βγει ο Τραμπ; Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες για την Ελλάδα, αλλά να φύγει νύχτα ο δικτάτορας Μητσοτάκης κι όλο του το σόι και να πάνε στον αγύριστο!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Exit mobile version