Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τσιόδρας, τα “τρία ελπιδοφόρα εμβόλια” και η συνεχιζόμενη σιωπή όλων για το ρωσσικό εμβόλιο!

Εχθές, ο επικεφαλής ερευνητής της ομάδας δοκιμών εμβολίων του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, Άντριου Πόλαρντ, εμφανίστηκε στην Επιτροπή Επιλογής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Βρετανίας και ερωτηθείς εάν το εμβόλιο θα είναι έτοιμο μέχρι τα Χριστούγεννα, είπε: «Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να είναι εφικτό, αλλά δεν μπορώ να ξέρω με ακρίβεια».

Σήμερα, ο ξεπλένης και επιστημονικό άλλοθι της χούντας Μητσοτάκη, Τσιόδρας, σε μια προσπάθεια να πουλήσει φρούδες ελπίδες στους Έλληνες, για να κερδίσει χρόνο ανοχής η χούντα, μίλησε γενικώς και αορίστως για «τρία ελπιδοφόρα εμβόλια», που… μπορεί να έχουν αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του μηνός. Φυσικά, χωρίς να πει περί ποιών εμβολίων πρόκειται.

Και βέβαια, κανείς δε μιλάει για το ρωσσικό εμβόλιο, το οποίο είναι υπαρκτό, δοκιμασμένο, επιτυχημένο και ασφαλές! Κάνουν σα να μην υπάρχει! Και η χούντα και τα επιστημονικά της άλλοθι. Αλλά και ΟΛΑ τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου», από Βελόπουλο μέχρι ΚΚΕ!

Βλέπετε, «ανήκομεν εις την Δύσιν»! Αλλά, είναι και πολλά τα λεφτά από τις μίζες των φαρμακευτικών εταιρειών σε κυβέρνηση, κόμματα και «επιστήμονες»!

 

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Exit mobile version