Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η προαναγγελία πραξικοπήματος στις ΗΠΑ από τον Μπάιντεν και η απόλυτη δικαίωση ενός “συνωμοσιολογικού” σκίτσου!

Το «συνωμοσιολογικό» -όπως το’ χουν χαρακτηρίσει οι ιέρακες της «πολιτικής ορθότητας!- σκίτσο που σας παραθέσαμε τον Ιούνιο, κυκλοφόρησε ευρέως στην Αμερική, κι εμφάνιζε τον σιωνιστή αρχιτοκογλύφο Ροκφέλερ να δείχνει ότι τη δεδομένη στιγμή που κυκλοφόρησε το σχέδιο, η Αμερική βρισκόταν στη φάση «φταίει ο Ντόναλντ Τραμπ». Όπως βλέπουμε, η επόμενη φάση του σχεδίου Ροκφέλερ προβλέπει επιβολή στρατιωτικού νόμου στην Αμερική και η μεθεπόμενη –η τελευταία!- τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων με το τσιπάκι, με τον αριθμό του διαβόλου!

Δυστυχώς, απ’ ότι φαίνεται, το σκίτσο αυτό θα δικαιωθεί πλήρως!

Έτσι, στην ανοιχτή προαναγγελία πραξικοπήματος από το «βαθύ κράτος» των ΗΠΑ, προχώρησε η πλευρά του σκυλιού της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Μπάιντεν! Όπως, λοιπόν, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπάιντεν, Άντριου Μπέιτς, ο στρατός θα πετάξει πραξικοπηματικά έξω από τον Λευκό Οίκο τον πρόεδρο Τραμπ, αν καταγγείλει νοθεία και αρνηθεί να αποχωρήσει: «Οι Αμερικανοί θα αποφασίσουν το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών. Και οι αμερικανικές αρχές είναι απολύτως ικανές να εκδιώξουν τους εισβολείς από τον Λευκό Οίκο».

Και δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοια προαναγγελία από την πλευρά Μπάιντεν! Τον περασμένο Ιούνιο, ο ίδιος ο Μπάιντεν, μιλώντας στην εκπομπή “The Daily Show” του τηλεοπτικού δικτύου Comedy Central, είχε πει πως στην περίπτωση που ο Τραμπ δεν αναγνωρίσει το τυχόν εις βάρος του εκλογικό αποτέλεσμα και αρνηθεί να εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο, ότι «ο αμερικανικός στρατός θα επέμβει και θα τον συνοδεύσει έξω από τον Λευκό Οίκο με μεγάλη ανάπτυξη»!

Ήδη, τα πρώτα σημάδια του πραξικοπήματος είναι ορατά! Με την τεράστια νοθεία που γίνεται εις βάρος του Τραμπ από τους γκάνγκστερς του «βαθέως κράτους»! Αλλά, ακόμα κι από την πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά ενέργεια των –απολύτως ελεγχόμενων από την Ν.Τ.Π.- μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των μεγάλων ΜΜΕ, που διέκοψαν στον αέρα μήνυμα του προέδρου Τραμπ, χαρακτηρίζοντας ψευδείς και ατεκμηρίωτους τους ισχυρισμούς του περί εκτεταμένης νόθευσης του εκλογικού αποτελέσματος!!!

Όταν είχαμε δημοσιεύσει για πρώτη φορά το «συνωμοσιολογικό» σκίτσο (στις 12 Ιουνίου 2020), σας συστήσαμε να το αποθηκεύσετε, γιατί είχαμε την αίσθηση ότι μπορεί να βγει αληθινό! Και τώρα βγαίνει, κομμάτι-κομμάτι!

Δεν πρόκειται, λοιπόν, για «συνωμοσιολογία», αλλά για σχέδια σκοτεινών δυνάμεων που επαληθεύονται από την πραγματικότητα! 

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

Exit mobile version