Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλήθεια, γιατί ο “άνθρωπος του Πούτιν στην Ελλάδα” δεν λέει λέξη για το ρωσσικό εμβόλιο;

Αναφερθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες στην σιωπή ΟΛΩΝ (κυβέρνησης, κομμάτων – και του υποτιθέμενου… «κόμματος του Πούτιν»- ΜΜΕ και «ειδικών») για το ρωσσικό εμβόλιο, το οποίο είναι δοκιμασμένο, εγκεκριμένο και απολύτως ασφαλές και που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει το «αντίδοτο» στο νέο καταστροφικό “lockdown”!

Υπάρχουν όμως και κάποιες κραυγαλέες περιπτώσεις… Όπως για παράδειγμα ένας ολιγάρχης των ΜΜΕ, ο οποίος διαφημιζόταν ως «ο άνθρωπος του Πούτιν στην Ελλάδα» – αν και η μία και μόνη φωτογραφία του με τον Πούτιν ήταν προ… τριακονταετίας, όταν ήταν βουλευτής στην Ρωσσία.

Ναι, στον Ιβάν Σαββίδη αναφερόμαστε – που πήρε ουκ ολίγα… εκατομμύρια ευρώ από τη λίστα Πέτσα, όπως και οι υπόλοιποι ολιγάρχες.

Που δε βγάζει άχνα από τα ΜΜΕ του για το ρωσσικό εμβόλιο, ενώ θα μπορούσε να δημιουργήσει σάλο και να εκθέσει ανεπανόρθωτα κυβέρνηση, κόμματα, «ειδικούς» και τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Προφανώς δεν το κάνει ο υποτιθέμενος «άνθρωπος του Πούτιν στην Ελλάδα», για να μην τον… μαλώσουν τα υπερατλαντικά αφεντικά του!

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

 

Exit mobile version