Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο υπουργός παθαίνει κρίση ειλικρίνειας

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με δήλωσή του, χρεώνει τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού, στην συγκέντρωση (συνάθροιση) των 20.000 και πλέον χιλιάδων διαδηλωτών έξω από το Εφετείο την ημέρα της 7/10/2020, όταν επρόκειτο να ανακοινωθεί η απόφαση για την Δίκη της Χρυσής Αυγής.

Κάποιος πρέπει να πει δημόσια σ’ αυτόν τον πολιτικό που οι γνωστές κυβιστήσεις του αποτελούν προσωπικό “άθλημα” , ότι η Νέα Δημοκρατία της οποίας είναι και αντιπρόεδρος, είχε ανακοινώσει έγκαιρα ότι θα παραστεί ΚΑΙ ΑΥΤΗ στο συλλαλητήριο κατά της Χρυσής Αυγής.

Παρέστη με επίσημη αντιπροσωπεία στο συλλαλητήριο αυτό, το οποίο στη συνέχεια μετετράπη σε συγκέντρωση 20.000 αγριεμένων σκύλων που γαύγιζαν με μίσος εναντίον της Χρυσής Αυγής και ζητούσαν την καταδίκη της, από τους δικαστές.

Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ σε καμία Χώρα του κόσμου.

Άρα λοιπόν πρίν από όλους ο Κύριος Άδωνις πρέπει να στραφεί πρός το κόμμα του και να ζητήσει ευθύνες των ηθικών αυτουργών εκείνων εξ’αιτίας των οποίων συναθροίστηκαν με επίσημη ανακοίνωση (παρακίνηση) του κόμματος, αλλά και κάποιων υψηλά ιστάμενων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, παρά την απαγόρευση της αστυνομίας.

Ο δε αρμόδιος Εισαγγελέας πρέπει να παραπέμψει όλους τους Αρχηγούς των κομμάτων εκείνων που παρότρυναν με δηλώσεις τους, τους οπαδούς τους, να συναθροιστούν παρανόμως έξω από το Εφετείο, με αποτέλεσμα να διασπείρουν ραγδαία τον κορονοϊό, πράγμα που το αποδεικνύουν οι αριθμοί κρουσμάτων μετά την παρέλευση 15νθημέρου έκτοτε.

Αυτό λοιπόν το επιβεβαιώνει και με δήλωσή του και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Εκτός και αν σε λίγο ακολουθήσει το αγαπημένο του άθλημα, αυτό της κωλοτούμπας και μας “ερμηνεύσει” την δήλωσή του, άλλως πως.

ΥΓ. Εκείνο όμως που πρέπει να δούμε, είναι, το αν κάποιος Εισαγγελέας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την δήλωση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης του Άδωνι Γεωργιάδη, προβεί στις κατά νόμον ενέργειες εναντίον των ενόχων και μας αποδείξει ότι υπάρχουν ακόμη Εισαγγελείς εν Αθήναις.

Γιατί δεν είναι δυνατόν να πληρώνει πρόστιμο ο γαμπρός εκείνος που κάλεσε στον γάμο του 50+1 καλεσμένους, και να θεωρούνται αθώοι οι 20.000 που συναθροίστηκαν έξω από το Εφετείο, γαβγίζοντας προς τους δικαστές, για να καταδικάσουν την Χ.Α.

Νικόλαος Η. Σκαντζός

Exit mobile version