Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η συγκέντρωση των 20.000 ατόμων έξω από το Εφετείο, μπορεί να γίνει ο τάφος μας!

Στις 11/11, μόλις ο Νικήτας Κακλαμάνης (σε πρωϊνή εκπομπή στο κανάλι MEGΑ, με παρουσιαστή τον Άρη Χασαπόπουλο), πήγε να ψελλίσει, ότι η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού φούντωσε 14 ημέρες μετά την συγκέντρωση των 20.000 ατόμων έξω από το Εφετείο (που ουσιαστικά επρόκειτο για συγκέντρωση εκβιασμό των δικαστών για να καταδικάσουν την Χρυσή Αυγή), οι υπόλοιποι συνομιλητές πέσανε όλοι μαζί να τον… φάνε!

Μιλούσαν όλοι πάνω στον Κακλαμάνη με αποτέλεσμα να μην ακουστεί τίποτα άλλο από τον ίδιο, και η «συζήτηση» (ο θεός να την κάνει συζήτηση) τελείωσε εκεί!

Τελειώνοντας αυτή η αισχρή εκπομπή ένοιωσα την ανάγκη να αναφωνήσω με οργή:

«Πάρτε το χαμπάρι, έχουμε την χειρότερη δικτατορία που βιώθηκε ποτέ: ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ.»

Αναζητήστε να δείτε το σχετικό το βίντεο και θα με καταλάβετε.

ΥΓ. Να μην ξεχάσετε ότι στην συγκέντρωση (εκβιασμό προς τους δικαστές), έξω από το Εφετείο πήραν μέρος επισήμως ΟΛΑ τα κόμματα μηδέ της ΝουΔούλας εξαιρουμένης.

Τώρα που οι κομμουνιστές και οι Μπαρουφάκηδες δηλώνουν ότι θα κάνουν εκδήλωση (πορεία)για το Πολυτεχνείο ο Κυριάκος τους είπε ότι δεν θα το επιτρέψει, όπως δεν επέτρεψε και τον γιορτασμό και την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Για την συγκέντρωση του Εφετείου δεν έβγαλε μιλιά!

Γιατί; Διότι είναι συνένοχος με τους συνοδοιπόρους του κομμουνιστές, αφού μαζί πήγαν εκεί και μαζί γαύγιζαν σαν αγέλη αφηνιασμένων σκύλων.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο Κυριάκος στο παρελθόν, έχει δηλώσει ότι «σέβεται τους αγώνες της Αριστεράς».

Κανένας όμως δεν το ρώτησε ποτέ, ποιούς «αγώνες» εννοεί.

Τι να εννοεί άραγε;

Μήπως κάποιους «αγώνες» σαν την πηγάδα του Μελιγαλά, του Φενεού, της Ούλεν, τις χιλιάδες νεκρούς ή κάτι παρόμοιο «ηρωϊκό αγώνα», με «λάβαρα» τα κονσερβοκούτια;

Νικόλαος Η. Σκαντζός

Exit mobile version