Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ” N.Γ. Μιχαλολιάκος: “Είμαι αθώος και υπερήφανος για τις Ιδέες μου”

Κείμενο του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής για την εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”, από τις φυλακές Δομοκού

“ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Στον Χάρη Μπερτίδη

Είμαι στην φυλακή , γιατί τόλμησα να σταθώ απέναντι σε ένα Σύστημα, που δυναστεύει τον Λαό μου”

Με την επικοινωνία που είχα με τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, έγκλειστο πλέον στις φυλακές Δομοκού, έστειλε το δικό του μήνυμα για τους αναγνώστες της Ε.Ω.. Οι καταδικασμένοι για “εγκληματική οργάνωση” πρώην βουλευτές, αλλά και στελέχη της Χρυσής Αυγής, έχουν κλείσει περίπου έναν μήνα στα δεσμωτήρια του Δομοκού και του Μαλανδρίνου.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος τονίζει ότι μπήκε στην φυλακή, ώστε να μην υπάρχει μια φωνή αντίστασης, ειδικά τώρα όπου το ξεπούλημα κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο προχωράει σταθερά, όπου η χώρα συνεχίζει να γεμίζει με λαθρομετανάστες και η κυβέρνηση οδηγεί τον λαό σε οικονομική καταστροφή μέσω των ολικών απαγορεύσεων και του μνημονίου που, ας μη κρυβόμαστε, θα έρθει αναγκαστικά. “Δηλώνω υπερήφανος για τις Ιδέες μου, για τις οποίες αγωνίστηκα από ηλικίας 15 ετών, από το 1972, επί 48 ολόκληρα χρόνια και επιτέλους ας καταλάβουν ότι πολλοί από αυτούς, οι οποίοι παριστάνουν τους σήμερα τους “ευαίσθητους” για την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι αναίσχυντοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, αφού είναι οι ίδιοι που πολέμησαν με λύσσα και φανατισμό, με λάσπη βρώμικη, συκοφαντίες και ψέματα”, είχε αναφέρει λίγες ημέρες πριν φυλακιστεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα, λίγες ημέρες αφού φυλακίστηκε επιμένει να δηλώνει αθώος αλά και υπερήφανος για τις ιδέες του. Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο Μιχαλολιάκου:

Είναι παράξενα τα συναισθήματα που νοιώθεις κάθε πρωί όταν ξυπνάς στο κελί μιας φυλακής. Μιλώ για τον πρώτο καιρό, το τι θα συμβεί με το πέρασμα του χρόνου δεν το γνωρίζω, δεν γνωρίζω πόσο η συνήθεια σβήνει τις μνήμες, την νοσταλγία, όσα άφησες πίσω σου διαβαίνοντας το κατώφλι του δεσμωτηρίου.

Μέσα, λοιπόν, στις πρώτες στιγμές που ανοίγεις τα μάτια δεν αντιλαμβάνεσαι που βρίσκεσαι, νομίζεις ότι είσαι ακόμη στο σπίτι σου, όμως μετά από λίγα δευτερόλεπτα καταλαβαίνεις την θέση σου και αναλογίζεσαι ότι αυτό που ζεις δεν είναι ψέμα, δεν είναι ονειροφαντασία, που πρέπει να αντιμετωπίσεις με όλη την δύναμη της ψυχής σου. Έχει, βεβαίως, σίγουρα σημασία και ο λόγος για τον οποίον είσαι στην φυλακή. Ο πραγματικός λόγος και όχι τα προσχήματα, οι ψεύτικες κατηγορίες, που οδήγησαν το καθεστώς στην φυλάκισή σου. Και εγώ γνωρίζω.

Είμαι στην φυλακή για τις Ιδέες μου, γιατί τόλμησα να σταθώ απέναντι σε ένα Σύστημα, που δυναστεύει τον Λαό μου, που υπηρετεί τα συμφέροντα των εχθρών του Έθνους μου.

Και το έκανα αυτό με τον τρόπο που θέλουν αυτοί οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι οι υπερασπιστές των θεσμών! Δεν βάλαμε βόμβες, δεν κάναμε πραξικόπημα, δεν είχαμε μονάδες τεθωρακισμένων και καταδρομών για να καταλάβουμε το κράτος, αγώνα πολιτικό κάναμε, συμμετέχοντας σε εκλογές και μάλιστα όχι μία, όχι δύο, αλλά οκτώ φορές!

Και ο λαός μας τίμησε και αυτό ήταν που ενόχλησε αυτούς που λεηλατούν τις ελπίδες ενός ολόκληρου λαού, αυτούς που έχουν κάνει επάγγελμα προσοδοφόρο να ξεπουλάνε την Πατρίδα στο όνομα της “δημοκρατίας”. Και με θάρρος ξεχωριστό είπαμε αλήθειες, που δεν είχε τολμήσει κανένας να πει μέσα στην ίδια την Βουλή.

Μιλώντας για την Βουλή, κτίριο υπέροχο και χώροι θαυμαστοί με Μαιάνδρους σε κάθε παράσταση, που κοσμεί τις αίθουσες. Όλα ωραία στο Μέγαρο, που κτίστηκε ως ανάκτορο του Βασιλέως Όθωνα με χρήματα κυρίως του πατέρα του, του Βασιλέα της Βαυαρίας και θερμού φιλέλληνα Λουδοβίκου. Σήμερα στο κάποτε παλάτι του Όθωνα στεγάζεται ως γνωστόν το κοινοβούλιο.

Είχα δηλώσει σε συνέντευξή μου στο παρελθόν ότι δεν αισθανόμουν άνετα στην Βουλή και έσπευσαν οι κάθε είδους “αντιφασίστες” να πάρουν τα λόγια μου αυτά και να τα κάνουν “σημαία” και να λένε ότι να η απόδειξη, ο Μιχαλολιάκος είναι φασίστας, δεν του αρέσει η Βουλή. Σε όποιον δεν αρέσει η Βουλή, σύμφωνα με αυτούς είναι φασίστας; Πόσοι και πόσοι δεν έχουν πει τα χειρότερα για το πως λειτουργεί και για τα όσα γίνονται μέσα στο κοινοβούλιο. Είναι “φασίστες”, ανήκουν σε “εγκληματική οργάνωση”;

Στην Βουλή είχε βρεθεί ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο επικρατείας και η γνωστή για τα δημοκρατικά της πιστεύω Ελένη Βλάχου, η εκδότης της “Καθημερινής”. Εγκατέλειψε την πολιτική αμέσως μετά την πρώτη της εκλογή και χρόνια μετά έδωσε μία συνέντευξη στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” στην οποία αναφερόμενη στην ζωή της μέσα στην βουλή είχε πει: “Σας βεβαιώνω ότι πιο βαρετό πράγμα από την βουλή δεν υπάρχει. Ποιο καφενείο; Το καφενείο είναι χάρμα”. Τάδε έφη Ελένη Βλάχου, δημοκρατικών φρονημάτων αναμφισβήτητων και βεβαίως όχι φασιστικών ιδεών, ούτε μέλος “εγκληματικής οργανώσεως”.

Αλήθεια, μήπως τελικά η καταδίκη μας ως “εγκληματικής οργανώσεως” ωφείλετο στο γεγονός ότι ήμασταν κοινοβουλευτικό κόμμα; 

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ”

Exit mobile version