Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσαγωγές Κυπρίων φοιτητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από την χούντα Μητσοτάκη!

Την ίδια ώρα που ασύδοτοι οι λαθρομετανάστες συνωστίζονται σε κεντρικές πλατείες, την ίδια ώρα που οι αναρχοκομμουνιστές απολαμβάνουν πλήρη ασυλία από το καθεστώς της ψοφοδεξιάς (βλ. Εφετείο) , οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές διώκονται ανηλεώς από το μισελληνικό σύστημα!

Σε τέσσερις προσαγωγές φοιτητών προχώρησε η αστυνομία στην Αθήνα για ανάρτηση πανό ενάντια στην επίσκεψη του “σουλτάνου” Ερντογάν στην κατεχόμενη από τους τούρκους Βόρειο Κύπρο, σε κεντρικές γέφυρες της πόλης!

Στην Θεσσαλονίκη, στην προσαγωγή 8 ατόμων από φοιτητική παράταξη Κυπρίων φοιτητών, που τοποθετούσαν πανό ίδιου περιεχομένου στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου προχώρησε η “ελληνική” αστυνομία, επιδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το ανθελληνικό μένος που διέπει το καθεστώς, αντιμετωπίζοντας ως κοινούς παραβατικούς νεαρούς φοιτητές!

Απαγορεύσεις εθνικών παρελάσεων, κλείσιμο ορθόδοξων εκκλησιών, άνοιγμα ισλαμικού τεμένους, διώξεις ενάντια σε πατριώτες που αφήνουν στεφάνια στα μνημεία των ηρώων προγόνων μας, προσαγωγές φοιτητών και συλλήψεις Εθνικιστών που παρευρίσκονται σε μνημόσυνα.

Αυτές είναι οι πολιτικές της “αντικομμουνιστικής” ΝΔ που οι …”εθνικοπατριώτες” ψήφισαν πανηγυρικά πριν από 15 μήνες, επιλέγοντας να αγνοήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θεωρώντας την ως …”χαμένη ψήφο”!

Περαστικά σας, και με τις …”υγείες” σας “εθνικόφρονες” !

Exit mobile version